1.8.12

36

Wordless Wednesday - Alahai Anakku........

die sudah nakal~
 
mule2 tdo elok je....

x lame lepas tue......

bontot dah nak jatuh bawah pon masih tdo nyenyak lg....
alahai anakku~


lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

36 comments:

  1. heheheh...lasak tidornyer...alamat nanti tak ley tido atas katil..kene tido bawah..macam akak sekarang..;p

    ReplyDelete
  2. hahaha...tahniah ekin..:)..

    dan selamat berpantang.hehehe

    ReplyDelete
  3. kalau tidur sekatil ni, abis ditendang ibu ayah..hehe

    ReplyDelete
  4. ya allah..comel sgt!..kena kepung dgn bantal tu..

    ReplyDelete
  5. best nye tgk baby nie.. rse geram pula =)

    ReplyDelete
  6. comelnyer!! dah kene kepung pon boleh lepas ek. hehehe

    ReplyDelete
  7. zara dh brapa kg ekin ?? nmpk bambam...geram

    ReplyDelete
  8. @Puan Ira
    skrg xtaulah dah bpe kg
    ms checkup sebulan, dan 4++kg..

    ReplyDelete
  9. @izyan al-za'im
    Zara x sbr nak jmpe auntie2 dan uncle2 HR...

    ReplyDelete
  10. comelnye... klu ank sy tu dh lame menangis dah.. kena bebuai gak, hoho

    ReplyDelete
  11. KN TIDO BAWAH LA LEPAS NI MCM SU ..XBERANI TIDO ATAS KATIL

    ReplyDelete
  12. @Liyana
    alhamdulillah zara x memerlukan buaian lg skrg...
    xtaulah akan dtg cmne
    huhuhu

    ReplyDelete
  13. wah zara..mcm2 aksi ek..gaya olimpik ni :D

    ReplyDelete
  14. fuyooo.. lasaknyeee... xmo bbdung ek? :)

    ReplyDelete
  15. oho..lasak2 anak dare sorang ni :)

    ReplyDelete
  16. heheee comelll...tido nyenyak spai tk sdr dh ke mana..

    ReplyDelete
  17. comel sungguh zara ni tau. hehehe.
    ekin, umo camni mmg tido je kejenye, nyenyak je tau.
    tunggu la dah pandai meniarap, merangkak n berjalan.
    nak soh tido pun payah mcm bam bam akak tu. hehehe

    ReplyDelete
  18. hehehehe,gegurl ke boboi ni tido cm ni.hehehe

    ReplyDelete
  19. wahhhh boleh tahan ganas jugak anak ekin ni tido ek...hehe

    ReplyDelete
  20. @cikpingu
    ekin bedung die ms mule2 nak tdo je....die dah nyenyak, ekin bukak....sbb die dah rimas

    ReplyDelete
  21. @CikNaa
    dr dlm perut lg doktor dah kate anak dara ekin nie lasak...hehehe

    ReplyDelete
  22. @Sue-Rya Qistina
    dah masuk sebulan nie pon dah payah jugak nak tdokan die kak....tp dah tdo,susah plak nak jaga

    ReplyDelete
  23. lasaknye die tido ekin......heheeh...kene letak penghadang kiri kanan atas bawah nie...heheh

    ReplyDelete
  24. sama ngn mikhail! bgun pg tgk da jauh ke bawah dr bantal dia..hahah

    ReplyDelete
  25. hehehehe...comel ngk baby tido..

    ReplyDelete
  26. halamak comeinya dia tu. meh acik nak geget pipi skit buleh? hahahhhahah!

    ReplyDelete