31.12.14

ORDER NOW!!

STICKY POST!
scroll down for new entry

NEW! ANIMAL FRIDGE MAGNET [detail/price here]
COLORING BOOK [detail/price here]
GOODIES LABEL [detail/price here]
SIGNAGE/ WELCOME BOARD [detail/price here]
FOOD LABEL [detail/price here]

KUFI ART [detail/ price here]


--------------------------------------------------
FOR ORDER :
ekinrazman@gmail.com
+019 366 7296 (SMS/ Wassup only)
--------------------------------------------------
lots of love
thanks for reading ♥ ekinyusri

13.10.14

PERHATIAN! My New Number..


Untuk makluman....
Untuk makluman....
No lame tidak digunakan lagi yer!
Sim card problem...

Sebarang pertanyaan, tempahan dan bertanya khabar,
sila SMS/ Wassup no nie....
But NO CALL plizz....

Maaf atas segala kesulitan...
TERIMA KASIH byk2....


lots of love
thanks for reading ♥ ekinyusri

9.10.14

9

ZARA : Wean Off

Alhamdulillah
dah lebih sebulan rsnye wean off zara sepenuhnya...

aku memg dah mule wean off sebelum dpt tahu aku pregnant lg...
sbb die pon dah 2 tahun lebih....
dan alhamdulillah dah susu botol....
so aku xdelah risau sgt dan rs susah nak wean off die....

tdo mlm pon x perlu nak 'ngempeng' lg...
sekarang tdo sendiri je....

tp kdg2 die mencube naseb jugak....
"ma, nak tek...."
"NO! anje dah janji ngan mommykan?"
"ermmmmm..." angguk2 konon paham sgt ape mommy ckp....
"anje nak jadi kakakkan? malulah ngan adik nnti..."
pastu die sambung main2 semula....
mcm tuelah selalu....

ms aku dpt tau aku pregnant dulu....
ade jugaklah bg die 'ngempeng' sikit2.....
juz kudap2 lepas rindu je...

so slalunye ms tuelah aku amik peluang...
bgtaulah slow2 kat die....
setiap hr aku bgtau die....

"safiyya nak adikkan?" *kat rumah aku suke panggil safiyya
die angguk....
"x lame lg safiyya nak dpt adik..."
"safiyya xleh tek lg tau...."
"anje mommy dah besar..."
"anje bg kat adik pulak ea...."
die angguk2....mcm paham sgt mommy ckp ape....
sambil tengok mata mommy...
"safiyya kne janji ngan mommy"
"errmmmm2......" die angguk2 lg....

Alhamdulillah Allah permudahkan segala urusan....
x perlu nak buat 'sesuatu yg kejam' utk wean off zara...
nmpk die paham yg die akan jd kakak.....
rs BIG GIRL sgt anak mommy....
mommy pon x rs bersalah....
Semoga Allah terus permudahkan segala urusan...
Amin

lots of love
thanks for reading ♥ ekinyusri

3.10.14

3

SALAM AIDILADHA korang!


Salam Aidiladha!
Seperti biasa, raya haji x balik johor.... *sedey!
balik umah MIL kat sg.buloh je
biaselah cuti sekejap...
x puas balik johor kejap2 nie...
letih badan sbb lame dlm perjalanan.... *ayat sedapkan hati

so, sesiapa yang balik kampung tue, berhati-hati di jalan raya!
semoga selamat sampai ke destinasi korang....
Amin

SALAM AIDILADHA skali lg drpd aku dan family kecil kami!

lots of love
thanks for reading ♥ ekinyusri