29.10.15

4

6 bulan selepas bersalin~

Assalamualaikum!!!
waaa....lame x bersiaran....
bz bebenor skrg nie...
bertabahlah....

anak dara kecik dah 6 bulan semalam...
kejap je...
rsnye bru smlm dok bersalinkan adik...
masih terasa sakit bersalin....
#silabersalindulubarutausakitnya
erkk, 4 tahun lg....
cukup 2 orang utk setakat ini....

#anaksayakecikje
#xgebumacamanakkorang
#takamikhatipon
#yangpentingsihat
#alhamdulillah

waaa...main2 hashtag plak nie...
hahahahaha.....

xdelah sentap pon bile orang ckp anak2 aku 'kurus'...
dah biase....
jawapan yg aku ade : dah mommy die kurus.... *sambil senyum (^_^)
dulu safiyya pon kecik mcm isabella jugak...
org ckp die kurus sbb xnak susu botol...
OK...xpelah....

skrg isabella kurus cmtue jugak...
kuat susu badan & botol....
nak salah mommy plak ke?
mcm2 suplement mommy amik....
cmtue jugak badan isabella...
mungkin kene bg mkn pizza,KFC or McD hr2 kot mereka nie....

Sekian, terima kasih.
lain kali amik ms update lg...
byk story pending nie...

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

4 comments:

  1. hahaha..sama la, sllu org ckp anak kite kurus. padehal makan saje. tp asik berak la plak

    ReplyDelete
  2. janji sihat weh..hannah pun kurus wehh..taknak makan sekarang..takpe anak kita ni jenis badan nak slim macam model hehehehe..

    ReplyDelete
  3. I can feel u mommy. it same goes to me... anak saya kecik sangat tapi makan & minum susu banyak... maybe sebab gen die kecik sebab mummy & daddy die pun kecik.. saya ni kurus 46 kg jer selepas bersalin tapi saya pakai baju longgar sebab "muslimah la sangat". bila saya cakap saya ni kurus, orang tak percaya kata "taklah, mummy die tak kurus la". hahahha...

    whatever.. sekarang saya dah penat dah nak melayan cakap2 orang... paed pun cakap anak saya aktif , so die normal cuma die kecik.. but walaupun die kecik, die bijak , lebih bijak dari kawan2 die yang "besar" ..hahahhah

    ReplyDelete