8.9.15

4

BELLA : Headband!

Morning semua!
Meh nak share skit bab headband nie
mommy nie obses skit ngan headband....
yelah, anak dara dah 2 orgkan...
membazir?
bukan beli heandbag or kasut beribu2 pon...
hehehehe

sejak dr kakak dulu kumpul....
smpilah ke adik nie...
kumpul skit2, lame2 jd banyaklah...
sume warna ade....
mcm2 pattern....
mcm2 bentuk....


NOT FOR SALE 
 ini koleksi knotted headband adik...
trend zaman dulu2, tp dah di'trend'kan balik....
ms kakak dulu, xde yg nie....
so ini mommy beli ms pregnant adik...
setiap kali gaji, mesti selit order 2-3 pcs headband...huhuhu
+-9 bulan pregnant, jdlah byk gini....hikihikhik

 
ini antara yg feveret mommy pakaikan utk adik....
material best....
color cantik...
corak menarik....
ikatan pon kemas...

 mcm2 cara ikatan...
cara ikatan menentukan terletak elok ke tidak atas kepala tue tau...
dan jenis material jugak semestinya kene selesalah utk dipakai....

aku jenis suke try beli kat online shop lain2....
x tumpu kepada 1 je....
mane yg best dan memuaskan, aku repeat order lglah...

 
ini jenis material lembik....
bukan jenis elastik...
tp ok jerk...suke corak die tue...

 NOT FOR SALE 
ini headband yg BUNGA SEJAMBAK kat kepala
mcm2 color
yg nie koleksi dr kakak dan diturunkan ke adik...


CARA IKAT HEADBAND

akan menghasilkan cam contoh kat bawah nie...



model tetap ke2 mommy....

OK, tue je nak cite
bubbye....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

4 comments:

  1. banyakkkkknye headbandd ! terujaaa tgok !

    Naurah pown fadh ade beli jenis knotted headband tp besar sgt kt kepala die..smpai skrg xpakai2 lg, mgkin kene bukak ikatan die dan ikut ikatan akk bg ni kot kan..syg je..
    fadh pakaikan jenis bunga sejambak tu je sbb die getah kan..
    skrg dah stop beli headband sbb naurah dah pandai tarik2 mcm xnk pakai..aishhh !

    ReplyDelete
  2. banyaknyeeeee..omei sgt ni...hannah dulu ade satu tupperware kecik tu je..tu pun mama dah lupa letak mana..ayoooo...

    ReplyDelete
  3. Alo...comei...akak pon pengumpul headband tuk anak...tp since dah nk 8 bln ni aysara dah pandai tarik2...caner nk bg dia kekal pakai ek...ada tips tak?

    ReplyDelete