10.8.15

10

#KUARTERS : Susun atur DAPUR COMELku!

Morning u'ollsss....
kononnye nak update last week...
tp nan hado mood lg....huhuhu
so mohler update skit hr nie...

DAPUR COMELKU....
jom kite main 'label2' kat dapur nie...
seronok tau!....hehehe

sebelum nie dah buat ms mule2 kemas hr tue...
tp handwriting je....


nmpk x kemas skit kat situ....
so utk nmpk lebih kemas, aku print jelah...
tp yg payahnye print nie, ade je yg tertgl...adeh...

 







SEBELUM

SELEPAS

dapur aku nie kecik molek je...
muatlah utk keluarga kecik aku nie...

OK, tue je nak cite...
BUBBYE!

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

10 comments:

  1. alalalala cantiknya dapur ekin..kemas bersih..

    ReplyDelete
  2. Julia suka dapur kecik2 ni mudah nak urus...cantik tau ekin, simple dan senang nak urus, janji selesa kan...

    ReplyDelete
  3. Kemas n teratur... Nk msk pun xserabut

    ReplyDelete
  4. atas fridge kita sama la...ada rice cooker & kettle..
    comey sgt dapor camni...
    nampak kemas je...

    ReplyDelete
  5. Kemas je. Suka label tu.

    ReplyDelete
  6. cantik & kemas.
    sama la, dapur kita pun kecik jugak.

    ReplyDelete
  7. nice lah ekin! cantik! suka2.

    ReplyDelete
  8. kemas dan teratur. dapur kite sepah2.nak upload pun malu. :,(

    ReplyDelete