14.4.15

11

#2ndPREGNANCY #KUARTERS : Nak bersalin? Nak pindah?

38minggu...

NAK BERSALIN?
NAK PINDAH?

2 situasi yang berbeza....
2 perasaan yang berbeza.....
tp rasa stress yang sama...

nak bersalin tue confirm2lah mcm2 perasaan yg ade....
excited....
nerves....
takut....
stress....

yg buat lg perasaan tue bercampur baur adelah kne pindah ms tgh sarat2 nie...
bukan sarat 7-8 bulan....
aku masih gagah mengemas....
tp sarat memg betul2 dah nak bersalin nie....
tkut kang tetibe terberanak kat umah plak....

suke memg suke dpt pindah sbb alhamdulillah dpt jugak kuarters setelah lebih 5 tahun menunggu...
rezeki anak-anak...
tp knp ms aku ngah sarat???
pindah x jauh pon.....
dekat2 kepong jugak...
tp AZABnye kne panjat tingkat 5...
xde lif.........huhuhuhu... *tue yg makin stress tue

waaaaa.....
aku xtau mane nak mule mengemas dulu....
skrg memg x larat nak kemas....
lepas pantang nnti, larat ke?
kang bentan x pasal2 plak....
huhuhuhuuuu....

nak harapkan laki aku?
bab2 mengangkat tue memg serah kat die....
tp nak ngemas sebelum dan selepas pindah tue?
memg aku jugaklah kene buatkan....

tabahlah ekin oiiii....
Semoga Allah permudahkan segala urusan....
Amin

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

11 comments:

  1. memang kena masuk juga ke kuarters tu ikut date ekin?
    apa kata transfer dulu sikit-sikit barang yang tak penting then lepas habis pantang baru korang betul-betul pindah...

    ReplyDelete
  2. wah..rezeki tu ekin dapat rumah kuarters.. takpe, slow2 buat yer..

    ReplyDelete
  3. pelan2 kemas kin..jgn stress ok..moga dpermudahkan semua urusan ekin

    ReplyDelete
  4. pindah mane ekin? huiiii kalau bab pindah ni memang laaa... 44 hari penat xhilang nnti huhuhu...

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan ekin. buat apa yang terdaya agak takmampu kan ko upah orang yang kemas umah tu, suh dia kemas....

    ReplyDelete
  6. pindah rumah benda yg plg menyampah kot kan sis..huwaaa....

    ReplyDelete
  7. Ekin, xleh hold dulu ke pindah tu... akhir thn ke.
    tgh sarat benar dah tu kang terberanak..

    ReplyDelete
  8. Nak pindah umah mmg banyak kerja...buat slow2 & take care sis..

    ReplyDelete
  9. takpe2, kena pikir positif ekin..

    ReplyDelete
  10. wahhhhh tahniah ekin.mmg rejekii ni.hehehe

    ReplyDelete
  11. btl tu.. stress kot.. lg pulak kite jugakk yg kene kemas... btabah lah ye ekin..

    ReplyDelete