18.3.15

5

ZARA : HORSE RIDE... Cayalah Anak Mommy!

Morning u'alls!!
Lame x update...
Moh update entry peram sket...hihi

HORSE RIDE
Cayalah anak mommy!
1st time nie tunggang kuda sorg2....

xde nak bawak g mane2 'kelab' pon...
pegi kat Tasik Titiwangsa tue je....
dah name pon papa awak keje DBKL kan....huhuu

Bayaran untuk menunggang kuda untuk sekali round nie RM1.00 je untuk kanak2....
Kanak2 : Ukuran 90cm ke atas sahaja
dewasa pon boleh tunggang jugak.... bayaran RM1.50 je...
OKlah klu nak merasakan....huhuhu
Rsnye tiap2 weekend memg ade aktiviti nie....
aku pon x sure sgt....

 Mule2 aku dan suami x confident jugak nak lepaskan die...
tp aku tgk die mcm beria dan confident jerk....
ishkkkkkk...mommy dah dup....dap....dup....dap ms nie...
tgk muke papa awak pon risau je....hahahahaha

ms dah smpi turn die tue....
brother kuda tue soh ukur dulu tinggi....
memg nampak die kecik je sbnrnye dr kanak2 len...
yg len2 sume dah besar2 aku tgk...
kan kanak2 kne 90cm ke atas je...
skali ukur die sipi2 nak 90cm.....ngeeeee~
tp brother tue bagi nek jugak....sbb tgk die dah confident sgt nak nek...
anak aku nie BERANI BERANI TAKUT sebenarnye...
muke ketat je...sepatah perkataan pon x keluar dr mulut die...

 tgklah muke die....
dr mule tunggang sampai akhir x bercakap langsung...
mommy nie doa je jangan tetibe die meraung sudahlah...

 
 
 
 brother kuda tue try bercakap2 ngan die....
agah2 die... nak wat die senyum....
tp still tarik muke ketat....hahaha

turun je dr kuda nie brulah boleh senyum...
hahahahahhahaha....
pastu menangis xnak balik pulak....
nak naik lg....
aduh, pengsan....

xpe....
len kali kite pegi lg ea....

pegilah bawak anak2 u'alls....
saje bg dorang merasakan...
mak paknye nak nek pon boleh...
kereta kuda pon ade...


ok, tue je nak cite...
bye~

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

5 comments:

  1. berani la dia.....kalau raees dah lama menjerit...penakut sikit Raees ni...hehe..

    ReplyDelete
  2. eh murahnya...ingatkan mahal sgt tue sbb klu g titiwangsa just tengok jer org naik kuda x pernah bagi anak2 cuba...lepas nie wajib cuba

    ReplyDelete
  3. serius nau muka kakak ni..hihi

    ReplyDelete
  4. bagusnya zara.kalau untie blum tentu lagi hahaha..maybe pasni bawak abg aaron lah..hehehe :)

    ReplyDelete
  5. Superwomen betul zara ni...tak takut langsung...kalau Qi hmmmmmm dah agak jerit dulu kot hahhaha

    ReplyDelete