5.3.15

2

#2ndPREGNANCY : Wishlist yang telah tertunai...

Alhamdulillah....
Alhamdulillah....
Alhamdulillah....
Syukur atas rezeki yang Allah bagi...

Wishlist awal2 pregnant hr tue tercapai akhirnya....
yg penting usaha...
USAHA TANGGA KEJAYAAN...

Meh recall balik apekah wishlist tue...
hehehehe...

1. Deep Freezer
Hah, yg nie aku x beli pon....
Alhamdulillah rezeki datang bergolek...
ayah & mama nak bg deep freezer yg ade kat kampung tue...
ayah nak beli lg besar katenye...yg ade tue kecik sgt...x muat...
hehehehe...memg cantiklah....deep freezer tue pon elok lg....
jimat...jimat.....

2. Sterilizer + Warmer
mule2 nie masuk kat list KIV...
ade budget lebih bru beli....
Alhamdulillah tercapai...
beli dr Ctmah Corner...
Beli 1 set skali....Murah je dr harga pasaran....

3. Breastpump baru
breastpump lame (Spectra 3) telah selamat di let go....
LET IT GO....
LET IT GO....
hehehehehe...wlupun sayang, tp terpakse let go gak...
tkot rosak cmtue je bile lame x gne....
Spectra M1 telah menjadi pengganti....
nak beli yg mahal2 masih belum berkemampuan...
beli mengikut budget poket sendiri jelah yerk....
OKlah tuelah....
Review BP nie selepas bersalin nnti OK...hehehe

4. Kereta
Alhamdulillah hajat suami isteri yg begitu besar niepon dah tercapai...
xde kereta baru....
xde kereta canggih2....
xde kereta mahal2...
asalkan auto sudahler....
senang aku nak drive sndr bawak anak2....
xkan nak merempit lg kot bile dah be4 nnti...
Pelan-pelan kayuh....

Semoga terus dipermudahkan segala urusan sampai aku nak bersalin nnti....
Amin....
Insyaallah....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

2 comments:

  1. alhamdulillah..rezki anak2 ni lain tau.. ada jer jalan nya..insyaa Allah.. :)

    ReplyDelete
  2. wah alhamdulillah, rezeki baby namanya tu :)

    ReplyDelete