27.1.15

4

#2ndPREGNANCY : Checklist Baby

Pregnant & Shopping Online memg x dapat dipisahkan untuk aku...
hahahahha....
ntahler...
sejak pregnant nie, semakin menjadik2 plak...
rs mls nak g shopping complex...hihihi
zara dulu pon same....
semua dihujung jari jerk....
Hampir suku brg2 baby beli on9...
Suku lg brg2 kakak zara punye...
mane boleh gune, kite gune balik...jgn membazir!

mehler tgk checklist aku yg dah lunyai nie....ngeeee~
so far barang besar2 dah settle dah kot...
tgl baju2 je lom beli byk lg...
laki aku kate tggu dulu...
baju2 aku xnak beli online...
lebih syok beli kat kedai...
lebih byk pilihan....biar rambang mata skit...hahaha

next monthlah kot mule membeli...
klu dah sarat nnti, payah plak aku nak mendobi kang....



gender dah tau ke belum?
MUNGKIN dah tau....
aku x wat scan 3D/4D pon...
x kesah sbnrnye BOY atau GIRL...
yg penting baby keluar dgn sihat dan selamat....
maka dengan itu, biarlah dulu tggu baby keluar ea..


Ok, tue je...
bye
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

4 comments:

  1. wahhh bnyak jgk yg dah done tu..fadh punye checklist pown dah lunyai..haha

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dah planning well ekin...jantina x penting...janji sihat dan normal kan...alhamdulilah tak sabar nak tungguuuu ekin beranak yeyyyyyyyy

    ReplyDelete
  3. Tengok list ni Yatie mcm tak sabar jugak nak beli.. Huhuhu.. Tapi terlalu awal pulak rasanya nak beli.. Haha..

    ReplyDelete
  4. bila due?same la kite almost dah setel bl brg baby...preggy ank ke-3...;)

    ReplyDelete