2.12.14

2

ZARA : Maha2014

Morning...
Hilangkan stress jap....
so mohler update blog...
byk entry tertunggak....
nie pon entry lapuk...hehehe
hentam jelah....

seperti biase...
mls nak menaip panjang2...
sbb sndr pon mls nak bce....
kite layan gambar dan caption pendek2 je...hehe

TUJUAN UTAMA pegi MAHA2014 adalah demi anak dara kecik nie je
nak bawak die tgk binatang ternakan....
nak bg die merasa....

 seronok tgk die kejar rabbit...
tp bile rabbit tue datang dekat, die takut...
hehehehe

 
 kuda pon tkot nak pegang....
apelah awk nie, sumenye takut...

 
 biaselah dak KL, mane penah tgk lembu dekat2...

 paling jakun bile tgk ayam....
hahahaha....alahai anak
umah atok pon xde bela ayam jugak...

 
 siap dicium anak ayam nie....
anak ayam klu x membesar, saiz nie je...memg dah lame aku bela dah...
hahahahaha....boleh gitu?
comel giler!

 
 pastu bg merasa die kejar kambing plak...
die seperti biase, dr luar berani, dah dekat xnak plak...

 siap bersantai dalam kandang kambing nie....

cukuplah skali pengalaman pegi MAHA nie...
xnak pegi lg dah...
besar giler...
panas giler....
ramai giler.....
jauh giler........

aku pon nak nek giler bile makyong kne queue dekat 1km panjang dipanas terik sbb nak nek bas ke pintu utama ms nak balik ke parking kete....
nak jalan kaki dlm keadaan mengandung dan panas terik tue memg tidaklah...
anak dara kecik tue plak x reti dok diam...
nak merayap je kejenye....
kaki mama awak ms tue memg dah x larat nak berjalan pon....
papa plak biaselah kne queue...

1 je aku pikir...
cepatlah smpi ke kereta....x larat giler nak jalan....

xde terasa nk minum air wlupun memg haus giler...
xde terasa nk makan wlupun memg lapar giler sbb dah masuk lunch hour...
xde hati dah nak singgah mane2...
dan langsung xde beli ape2 pon....
pegi MAHA semata2 ke bahagian ternakan je...

kesimpulannye....
xyahlah gatal2 nak pegi ke tmpt2 mcm tue ms mengandung dan anak kecik nie...
hahahahaha....
ok, sekian terima kasih.

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

2 comments:

  1. alalala comel je zara yg takut arnab tu

    ReplyDelete
  2. I teringin pula nak pergi sebab nak tgk tumbuhan organic, sayur2 n gel2 macam alovera gel sume tu... Tp husband tanak sebab jauh... Rugi rasa tak pergi

    ReplyDelete