4.12.14

4

TEASER : DIY costume anak dara kecik!

Bg follower instagram or FB,
mesti ade yg tertanya2 ape yg sebok DIY2 untuk anak dara aku sejak last week...

Meh aku cite sikit...


Inilah citenye...
nampak x sebenarnye mama die nie yg beria lebih....
anak tue x paham ape2 pon lg sebenarnye....
hahahahahaaaa....

sebelum DIY

 selepas DIY
T-shirt dan Legging je bukan aku jahit sndr...
of course ready made....hehe

Nak order tutu yg kembang dan comel cmtue?
boleh wassup aku yer....kita deal harga baik punye...hehe

Nak tgk anak dara pakai?
kene tggu esoklah....

Anak dara sorg tue dahlah payah bangun pg....
esok xtaulah cmne nak siapkan die tue hah....
mau kne bertarung air mata....
hahahahaha....

potluck plak?
masih belum ade keputusan nak bawak ape lg...
ayoyoyo......
pliz help me!
benda yg x perlu aku nak masak2....
nak order? mcm x sempat je...
idea, pliz come to mama!!

dan esok jugak aku kene minum air gule....
wish me luck for everything tomorrow!
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

4 comments:

  1. comel2

    tak sabar nak tengok anak dara pakai :)

    bawak spageti carbonara je ekin. bdk2 mesti suka. asingkan kuah dgn spageti. nak makan baru campurkan.

    ReplyDelete
  2. SAlam Singgah

    Jika sudi follow blog saya ye..tq

    http://teratakcassia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. goreng chicken fingers je ekin..huhu.tu la salu ciknaa bawak klu ada potluck bebudak kat nursery :)

    ReplyDelete