23.12.14

1

#2ndPREGNANCY : Checkup kat KPJ Damansara

Alhamdulillah skrg dah masuk 22 minggu...

2nd baby nie aku x checkup kat Pusrawi...
tp dah beralih ke KPJ Damansara plak
knp KPJ Damansara?
sbb dekat sgt ngan ofis en.suami...
die kate jauh nak ke KPJ Ampang...

ikutkan memg nak continue ngan Gynae Pusrawi
Dr. Asmah Yun memg best...
tp xde dlm list panel ofis plak...
boleh claim, tp mls nak kuar duit dulu...

kat KPJ Damansara ade sorg je Gynae muslim...
dan naseb bek perempuan... To' Puan Dr. Maziah Ahmad Mahidin
confirm2 aku pilih Gynae nie...
try crik2 review x byk plak...
redah jelah....


klu kat KPJ, setiap doktor ade klinik masing2...
so inilah klinik Dr. Maziah...
besar dan selesa...

so far doktor ok...
agak berumur skit...
bil kat KPJ nie agak mahal skit...
aku pegi checkup sini pon sbb ade GL..
klu x, memg tidak mampulah nampknye...huhuhu
gunakan kemudahan yg dah diberikan...

 

checkup yg dibuat maternity checkup mcm biase
cume lebihnye setiap kali checkup ade detail scan....
Alhamdulillah anak mama sehat...

cume doktor kate aku kne nekkan berat badan lg...
kne makan byk skit...
aku pon x sure knp selera makan kurang plak masuk 5 bulan nie...
patutnye time nielah meriah nak makan mcm2....
ke sebab aku dah terlalu muak ngan makanan kat ofis nie ea?

huhuhuhu....
selera makan, please come back!!

ok, tue je nak cite...
bye
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

1 comment: