11.11.14

9

ZARA : Classic Tricycle

Saje upload gambar nie kat IG kelmarin dan smlm...
pastu ramai plak bertanya beli kat mane classic tricycle nie...
so mehlah aku share skit kat sini...

 
 SORRY GAMBAR BERGETAR!

cmne leh terjebak nak membeli tricycle nie?
sbb tgk kakak ofis aku beli utk besday present anak die...
laki akulah yg berkenan sgt...
so aku tnylah die nak crik kat mane....
kakak nie klu tgk kat ig die, memg suke crik benda2 cmnie utk anak die...
nak harapkan aku?
memg tidaklah...

maka dengan itu,
sabtu lepas kami mulekan pencarian ke Robinsons, The Garden
1st time ok...klu xde sebab, xkan adenye kami nak ke sane...
hahahahaha....sengkek btol aku nie...
xpe....biar kita ukur baju di badan sendiri lebih baik....hehe

ok, back to tajuk entry nie...
CLASSIC TRICYCLE nie jenis yg biase2 je...
x mampu nak beli brand Radio Flyer bagai yg harga beratus2 tue
yg nie brand De KIDS kot x silap aku


Harga RM159.00
ade dua color je...biru dan merah

 
smart jekan?
nielah yg laki aku berkenan sgt...aku layankan je...
ikut aku, aku beli basikal biase tue je...hahahaha....kedekut btol mommy awk nie...
seat die boleh laraskan...tp zara masih belum pandai kayuh lg sbnrnye...
kaki pon belum sampai...

 
 ms nak byr tue, cashier tue tny nak wat member card Robinsons ke x...FREE je
aku klu dgr free, boleh jelah....isi borang je pon
lepas byr, aku bg statement nie kat laki aku...
"beria wat member card bagai...padahal nie jelah skali sbnrnye kite shopping kat sini...
klu xde benda nak crik, memg xdelah nak dtg....hahahaha"

PLEASE DON'T TRY THIS AT HOME!

pastu baik punye parking die crik....parking berbumbung ok!
pandai anak mommy nie...
siap tolak kerusi keluar lg....hehehe
lepas nie mommy kene letak signboard NO PARKING kat situ...

OK...tue je perkongsian hr nie
hrp dpt memberi informasi kepada sesiapa yang mencari...

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

9 comments:

  1. sapa laaa kakak opis tu. hahaha. enjoy your riding zara :)

    ReplyDelete
  2. comel sangat tau.. tapi afiq dah ada beskal..

    ReplyDelete
  3. comel plak tgk basikat tu...

    ReplyDelete
  4. hihihihih, ni kalo aku kena beli dua lah.
    kang berebut....hukhukhukhuk.
    so baik tayah beli kahkahkahkah!
    tgu mama punya wishlist tercapai dulu then baru kasi anak-anak pulak ;p

    ReplyDelete
  5. huhu...cute ni..tapi sampau umur berpa je ni ekin boleh pakai

    ReplyDelete
  6. Basikal zara cute sgt...tergoda aunty tau...part salah parking tu sama dgn motor Qi tu sesuka je parking dimana2 nak kasi jeles...hahhahaha

    ReplyDelete
  7. alahai comel...kenan pula tgk basikal ni

    ReplyDelete
  8. mcm besttt je huhuhu. terbekenan plak hihi

    ReplyDelete
  9. lame xsinggah sni... cantek la basikal tu.. sematttt je... pndi zara kayuh.. dhia ni xpndi.. jenuh ku ajar.. belom lg agknye...

    ReplyDelete