27.11.14

0

REVIEW : Reasons to Run with Nike

Sebut je pasal Nike, pasti ramai yang familiar dengan nama besar nie...
NIKE = EKIN
gedik x? hahahaha....
Sbb tue aku dan laki aku suke beli jenama Nike...hehe

Nike merupakan jenama gergasi pengeluar sukan yang telah berdekad-dekad lamanya membawakan koleksi barangan sukan yang terbaik dan berkualiti tinggi. Jenama ini juga kerap menjadi penaja utama kejohanan-kejohanan sukan antarabangsa. Ini membuktikan bahawa Nike adalah suatu jenama yang boleh korang percayai!

Korang suke bersukan?
Atau mungkin seorang pelari/atlet?
Baik professional mahupun amatur, ini adalah 3 sebab utama kenapa korang mesti pilih jenama Nike sebagai jenama faveret korang. Fokus utama pada kali ini adalah pemilihan kasut sukan Nike.

Bagi seorang pelari, kasut merupakan elemen yang terpenting untuk memastikan setiap langkah yang diambil adalah lancar...xkan korang nak berlari kaki ayam plakkan? sanggup ke? hehehehehe....


Nike running shoes adalah direka dengan bentuk aero dynamic untuk memastikan korang boleh berlari dengan pantas. Nak tau sepantas mane? korang kenelah cube...


Sebab kedua pula adalah struktur tapak yang amat fleksibel dan selesa di kaki korang. Reka bentuk dan struktur seperti ini menghindarkan menghindarkan anda daripada mendapat sebarang kesakitan serta mengurangkan risiko korang mendapatkan sebarang kecederaan. Safety first!


Seterusnya adalah material yang digunakan adalah dijamin berkualiti tinggi serta direka dengan sistem ventilasi yang cukup maju untuk membolehkan kaki korang bebas bernafas. Takdelah nanti kaki sentiasa berpeluh dan berbaukan?

Nak tau banyak lg sebab? Hah, korang kenelah cube sendiri!.... Memang tak syak lagi bahawa koleksi Nike sport shoes sememangnya menjanjikan kualiti yang terbaik dan melancarkan corak larian anda!

Bye!

KLIK GAMBAR UNTUK MAKLUMAT LANJUT!
JOM ORDER CEPAT!
http://www.queencolors.com/2014/11/tempahan-dibuka-17-30-nov-2014-november.html
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

0 000 ♥ comment!:

Post a Comment