14.11.14

7

#2ndPREGNANCY : Buku Pink yg kedua!

Alhamdulillah diberi kesempatan untuk bukak buku pink yg ke2....
Aku x buat kat KKIA pon utk kali nie...
Checkup kat klinik panel ofis aku je....

Dah ade zara nie, x dan nak tggu lame2 kat KKIA...
Dan x lalu nak tercegat kat KKIA seawal kol 6.30 pagi lg mcm dulu2...huhu



hr nie checkup 4 bulan....
Alhamdulillah sume ok....
Baby pon membesar dgn sehat....
dan ms scan td baby x tdo....
aktif anak mommy....
Syukur alhamdulillah....
Nampak kaki die...
Nampak tangan die...
Nampak hidung die....
Pastu masukkan tangan dalam mulut....
Gender je lom nmpk lg....
Biaselah scan 2D je...
xpe, kite bersabar dulu...
tggu next checkup plak...

3 mggu lg kne minum air gula....
bertabahlah yer....

OK...tue je
bye

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

7 comments:

  1. xpe...set mind..air gula sedap..hahahahha..
    tahniah ekin 2nd pregnncy :)

    ReplyDelete
  2. dah 4 bulan dah akk..hehe kejap je mase berlalu, nk masuk ank ke-2..fadh dlu salu bace pasal pregnancy akk..skrg kite tmpuh same2..fadh lg seminggu nk masuk 5bulan..syukur alhamdulillah..

    ReplyDelete
  3. 4 bulan dah ekin? wah kejapnya rasa..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...tahniah yer...^_^

    ReplyDelete
  5. seronokkan..mengandung kali keberapa pun perasaan excited tu tetap tahap tertinggi. jaga diri baik2 ekin :)

    ReplyDelete
  6. 6.30 pagi...hailaaa.....bosan giler menunggu cam tu...

    ReplyDelete