14.8.14

5

Anak dara kecik suke melaram #RAYA2014

Bile anak dara suke melaram,
Mommy lg suke nak membeli eksesori die...

tp xdelah beli mahal2...
xdelah emas tulen bagai....

Hah, ini semua koleksi utk raya...
Ade jugak yg mommy + nenek punye dulu2..

 Ini semua beli kat MR. DiY
Cute2...harga pon murah...harga RM1-5 je pon
Nnti mommy beli lg skit2 yer...

  
yg pink princess tue dpt ms 1st birthday dulu...
Lain2 mommy + nenek punye...

Mommy pakai cincin, die pon nak jugak..
Gigih mommy crik kat Jalan TAR panas2 terik sebelum raya hr tue...
Naseb bek jumpe...tuepon ade 1 kedai je jual
Alhamdulillah sepanjang die pakai sepjg raya, x penah die nak bukak...
Mule2 risau gak tkot die tertelan...

Telinga je aku x rs nak tindikkan lg...
Biarlah die besar skit...
so belum ada koleksi ear ring...


Mommy x pandai nak melaram cmnie...
So hiaskan anak je...
Rs seronok...

OK..Tue je nak cite
Bye2~
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

5 comments:

  1. bestnya zara ni nak bergaya cmni..zara sini kalau pakaikan ditariknya..

    ReplyDelete
  2. diva sungguh zara ni yer..

    ReplyDelete
  3. comei2 cute2 jer kan rantai budak2 tapi anak saya tak suka pakai.. klip rambut pn tak mau pakai.. huhuu.. tgk zara pakai macam nii nampak gegirl sangat...

    ReplyDelete
  4. bestnye ada anak pompuan hehehe

    ReplyDelete
  5. alala..comelnye..suka dia melaram yer... anak ila xnak langsung...usah kan gelang nge rantai...reben ngan ikat rambut pun xmo..hehehe

    ReplyDelete