11.6.14

11

YEAY! TUKAR DOMAIN BLOG

www.queencolors.com

Sekian lame dah sebenarnye aku nak tukar domain aku nie
makan tahun jugak...
google sane....google sini...
survey2 je tanpa kesudahan...
dan Alhamdulillah 10/6/2014 berjaya jugak akhirnye...

chewaahh...mcm ape je kekdahnye...hihi
Thanks to JULIA & RARA sbb byk membantu dan bg info...

ape yg bestnye tukar [.com] nie?
belum ade jawapan yg kukuh...

tp objektif utama, aku nak majukan diri aku sendiri...
untuk melangkah lebih jauh....
ini adalah 1st step aku utk mengembangkan ape yg aku usahakan skrg
insyaallah....
usaha tangga kejayaan...
mungkin aku penah kalah dan jatuh teruk 1 ketika dulu...
tp bukan sekarang...
skrg aku lebih kuat dgn adenye cinta hati aku...

kenapa queencolors.com
1. aku nak commersialkan nama blog aku yg lame dulu...QUEEN-OF-COLORS
dan rsnye dah ramai yg kenal...
2. mule2 nak amik queenofcolors.com, tp dah diambil org...so redha jelah
3. knp x gne nama sendiri? mcm aku kate kat No.1 tue, aku nak commersialkan queencolors...
4. dan yg penting jugak, mls nak tukar watermark & header baru...hahaha

buat ms nie aku lom ade perancangan nak tukar wajah blog nie...
aku suke yg skrg...
lebih menggambarkan namanya....QUEEN COLORS
juga menggambarkan TUAN BLOG jugak...
I DO WHAT I LOVE TO DO
i love colorfull and art...

TQ to all yg sentiasa support aku dr blkg....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

11 comments:

  1. yeay! ehehehe.dah DOT COM.best kan rasa.hehehe

    ReplyDelete
  2. wahh bestnyer! kalo xkeberatan nnt akak share la step by step nk tukar domain ni ea..mane tau fadh nk tkr jgk nnt..hehe..kak nk tnya, akk trima tempahan edit blog x??

    ReplyDelete
  3. wah tahniah ekin..doakan ekin sentiasa berjaya dan maju ke depan hehe

    ReplyDelete
  4. yah tukar domain lagi...
    congratz ekin... semoga maju jauh ke depan

    ReplyDelete
  5. bestnye... acaner nak tukar domain blog ni eh.. mcm best je

    ReplyDelete
  6. ceria je kalau masuk blog ekin. tahniah ekin :) dot com dah dia :)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer... ;)

    ReplyDelete
  8. Tahniah..join ke club dot com.. hihi.. semoga smakin maju ke hdpn..

    ReplyDelete
  9. Tahniah.. Moga terus maju dlm dunia blogging.. :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah.. Moga terus maju dlm dunia blogging.. :)

    ReplyDelete