13.6.14

3

MAKAN : Nasi Arab Restoran Suria, Chow Kit

Nie cite mingg lepas sbnrnye...
Tetibe laki aku ajak pi dating same2 waktu lunch...
Ingtkan masuk jln chow kit nak g mane...
Rupenya nak makan nasi arab...
Mengidam ke bang? hihi

Sejak dah tukar ke pejabat cawangan segambut nie, lame dah die x pekena nasi arab...
sebelum nie ofis kat kg.baru, keraplah die...

kat sini ade kedai nasi arab ke?
hahahaha...tuelah persoalan pertama dlm kepala aku ms mule2 smpi...
kedai x semenggah ok! huhu
yg nie tempat masak die...
tempat makan len...selang 1-2 kedai...
1st time plak aku tgk kedai makan cmnie...
so nak hntr makanan kene lalu kaki lima nie dulu....


wlupun kedai x semenggah mane dr luar...
tp bile masuk dlm, ade aircond....sejuk je dan bersih
ramai org makan sini...

kedai terceruk, tp ramai org....
sedap ke?

 Menu x byk sgt....nie je yg ade

 amik nasi arab ayam 1/4 je...RM6.00
nie pon payah nak abiskan....
sedap2...kenelah dgn tekak aku yg x brape suke nasi arab sblum nie...

aku order air mineral je...
Barbican tue laki den punye...die suke
aku kurang softdrink nie...

Kesimpulan yg aku boleh buat, sedap & murah...

ALAMAT :
RESTORAN SURIA
No. 3,2 Jalan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur


lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

3 comments:

  1. Ekin. Nasi tu dah macam Queen Of Colors. Yatie suka! hihihi. ;)

    ReplyDelete
  2. sedap nyeee! dh lama xmakan nasi arad =)

    ReplyDelete
  3. daku kureng nasi arab ni... maybe sebab nasik dia seketoi seketoi.. ku tak suka hehehhe

    ReplyDelete