3.6.14

12

MAKAN-MAKAN : Naan Cheese meleleh ayaq liur~

Apesal RAJIN bebenor aku update skrg nie ea?
Sbb blog dah berwajah baru kot
hihihi...semangat len skit...
Yup....semua tue memg mempengaruhi....
Sebelum niepon sbnrnye byk je cerita....
Tp tgn nie x dan nak meng'update'....

OK....terlajak melalut plak
Nak cite skali lg Naan Cheese yg meleleh-leleh cheesenye nie
Naan Cheese yg menjadi idaman ramai
Byk kali dah cite...saje gedik2 nak cite lg...


MALAM MINGGU
Pegi tanpa dirancang....
sebab dah xtau nak makan kat mane....
SEBENARNYE pegi tanpa perancangan nie lg bagus *bagi kamilah
Sampai2 je terus dpt parking depan kedai....
Klu x payah nak pusing 5-6 kali bru dpt parking...tuepon mesti jauh
Then masuk kedai, terus dpt tempat duduk...
Hah, kan senang cmnie....yezza!

Dulu aku rs Naan Cheese die lg besar
Skrg dah kecik skit....
So order 1 je x cukup...
Kne order 2...
Sbb 3 perut nk makan....

 
 
Of course kne ade pic MEM KECIK nie...
MODEL TETAP blog mommy...
Suke benor die makan Naan Cheese...

Lepas perut dah kenyang...
Pi jalan2 kat Titiwangsa kejap....

Lepas gi Titiwangsa, balik umah..
Ok...nie je nak cite
TQ..bye~


lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

12 comments:

  1. kat mana keai nan cheese tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat Jalan Medan Tuanku
      lupe nak masukkan pic kedai td

      Delete
  2. owh...naan cheese leleh...bila nk p try ni...asyik nengok org update je ni...huhu

    ReplyDelete
  3. sampai skrg tak dapat makan lagi..pagi tadi baru teringat nan cheese ni..aduhai.. melting sgt. btw, zara mmg baik ek.. klu afiq takde la nak duduk baik camtu..fuhhh..

    ReplyDelete
  4. sudah ku ajak laki ku berkali-kali utk ke sini, tapi masih jugak tidak kesampaian.... :(

    ReplyDelete
  5. laa napa lah asyik lupaaa je.... nak nan cheese jugak!

    ReplyDelete
  6. hohoho..teringat time pregnant raees dlu mgidam mkn cheese nan ni lah...tu la 1st time pergi..lpas tu sampai skang xpegi2 lg ni..nk kne repeat lg ni..heheh..

    ReplyDelete
  7. Sedapnyeeeee....dah pi dah kedah tak dapat la nk makan nan cis lah rsmy lagi...hukhuhuk
    Zara comeyyy

    ReplyDelete
  8. sedapnye... omg ... tah bila nak sampai sini :)

    ReplyDelete