21.5.14

6

Peraduan MAK KATA oleh Dutch Lady

 

Sebenarnye aku x ingt ntah biler aku join Peraduan nie
Hahahahahahahaaa...
Nak beli barang kat AEON BIG, tetibe ade plak promoter pggil utk amik gmbr...
die kate FREE....
Klu free, aku ON je....
hahahaha....dasar kedekut!

Lepas amik gambar, soh buat slogan plak....
"Mak kata............................."
nak tau aku tulis ape?
Hahahahahaaa...RAHSIA
sbb aku wat ayat bodoh je....huhuhu
xleh nak berpikir ms tue....

Sebulan dua lepas tue dpt SMS...
FINALIS HADIAH PENYERTAAN TERAWAL
mule2 aku ignore je....x bce abis...
slalu dpt SMS cmnie, aku delete je terus...
wat semak inbox je....
smpilah tarikh akhir tetibe terdetik aku nak tgk balik SMS yg dorg bg....
OMG!! dah tarikh akhir rupenye....


Ingtkan xde rezeki dah....OK...xpelah....
Seminggu lepas tue dorg SMS lg skali....
PANGGILAN TERAKHIR katanya....huhuhu
so cepat2lah hntr...
kot2 tersangkut dan ade rezeki zara....

Alhamdulillah....
Dapatlah jugak.....
Voucher RM50 Giant...
OKlah tue RM50 ponkan?....
sape nak bg FREE....hihihihihi


TQ Dutch Lady!
Dapat voucher nie ms zara warded kat hospital... 
Tuelah rezeki namanya....
Allah bg ujian kat kita, tp Allah ganti dgn rezeki yg lain....
 
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

6 comments:

  1. tahniah kak..
    nasib baik perasan mesej tue..
    kalau tidak melayang RM50.
    rugi dh nnti.
    hehe..
    tahniah skali lagi,
    slamat bershoping ler lepas nie.

    ReplyDelete
  2. tahniah...voucher 50 ringgit tu ok pe...boleh beli brg dapur...jimat duit..:)

    ReplyDelete
  3. Tahniah tahniah menang.. :)

    ReplyDelete
  4. tahniah ekin..okay tu rm50 pun duit juga

    ReplyDelete
  5. Tahniah! rezeki tak disangka-sangka.. Banyak RM50 tu.. macam-macam boleh beli dengan free :-)

    ReplyDelete
  6. Murah rezeki ekin....best join peraduan free ni yeyyyy belanja Qi sekali tau heheh

    ReplyDelete