26.5.14

4

1 tahun 11 bulan : 1 month to go!

26/5/2014
Kejap je masa berlalu...
Sebulan lg dah 2 tahun anak dara aku....
Rindu ms die kecik2....
Rindu bau baby....
Tp skrg die masih kecik dan bau baby jugak sbnrnye....hihi
Masih wangi anak mommy...

Preparation Birthday?
errm, xde besar2....
xde birthday party kat umah....
Insyaallah celebrate kat school je...
kat school ramai kawan2....
so mommy sediakan goodies & kek je nnti....
goodies dah beli skit2....
nnti aku review entry lenlah yer...

 
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

4 comments:

  1. 2 tahun 11 bulan ke 1 tahun 11 bulan ekin..hehehe...
    dah besar dah zara....makin comey...bestnya nak sambut birthday dgn member2 kat skool yeh...:)

    ReplyDelete
  2. cptnya dah 2 tahun zara... dah leh jadi kakak tu...hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah...zara x lama lg nak genap 2 tahun...syukur...pasti party yg dibuat kt tadika mesti meriah...happy for u dear :)

    ReplyDelete