12.2.14

3

WORDLESS WEDNESDAY



masih mencari kekuatan dan masa untuk update blog...
siyes bz bebenor skrg nie...
pg2 smpi ofis tue sempatlah jugak blogwalking kejap
BW je...x sempat nak tglkan komen pon...

waktu keje is keje menimbun...

lunch hour, 30 minit pertama aku akan wat design2 yg org order...
mencari idea....berfikir....mencari bahan...

30 minit ke2 plak waktu utk ke taska seperti biase...
zara masih breastfeed....

bile makan?
tgh2 wat design tue, sambil2lah makan...

huhuhuhu...
ok...sekian nie je entry hr nie
*entry yg kosong
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

3 comments:

  1. wah murah rezeki ekin ni..:)
    p/s: mekasih ye ekin sanggup antar sampai bawah semalam :)

    ReplyDelete
  2. bz nya ekin..kesihatan jaga juga :) ekin, best la jd org2 kretip ni. cantik je tengok hasil kerja ekin ni :) sukaaa

    ReplyDelete
  3. murah rezki ekin ngan family, sbb hasil ekin sgt best. tu ramai suke order..
    ehh, ade nama nad la kt folder tu.hehehe

    ReplyDelete