18.2.14

5

GA : SAYA NAK BLOUSE CANTIK dan MURAH DARI MOMS MADNESS GARAGE

http://lipslikesugar87.blogspot.com/2014/02/awesome-give-away-by-rara.html


♥ buat ayat sikit untuk entry ni.kenapa korg suka barang murah?
dan pengalaman manis dgn online shopping. DONE

KENAPA SUKA BARANG MURAH? 
of course semua orang suke barang murah...lg2 kalau cantik dan berkualiti tp harga murah....berganda2lah suka... klu harga murah, lg banyak boleh beli...huhu

PENGALAMAN MANIS DGN ONLINE SHOPPING...
Oh, yee....aku memg penggemar on9 shopping...jimat masa, jimat tenaga, jimat peluh mengejar anak, jimat minyak, jimat duit parking dan xyah kene bebel ngan suami tue penting & paling manis...huhu... actually kos postage tue lg jimat drpd kos minyak + parking... 
semua dihujung jari, yg penting kene kajilah dulu sblum beli...

♥ LIKE page MOMSMADNESSGARAGE di FB
♥  follow dan letakkan blog rara ( http://lipslikesugar87.blogspot.com ) dlm bloglist anda
- kerana- untuk senang tau update tentang GA DONE

♥ TAG 2 org perserta lain DONE
my biras WAWA YUSOF

dan

♥ LIKE page Penaja DONE

dan

♥ hanya letakkan blog http://www.dianarashid.com dlm bloglist anda DONE

GIVE AWAY bermula pada harini
18 Febuari 2014 hingga 2 Mac 2014
PENGUMUMAN pemenang akan dibuat pada
6 MAC 2014

Hadiah lumayan menanti 10 pemenang! 
Cepat2 join!! 
 
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

5 comments:

  1. kalau shopping online banyak jimat..bila keluar rumah nak kena belanja anak2 makan lagi..hehehe

    ReplyDelete
  2. good luck..ciknaa tak join kott..sbb rara takde jual plus size..uwaaaa!!

    ReplyDelete
  3. mekasih ekin tag akak..hehe..:) good luck :)

    ReplyDelete