21.1.14

14

RANDOM UPDATE : Rumah, Rambut & Motor

aduhai...
payah btol nak maintain 1 hr 1 entry nie....
tp cube jugaklah mane yg mampu...
keje kat ofis nie pon boleh tahan jugak ke'lambak'kannye...huhuhu

so hr nie random update je mampu...

1. RUMAHKU SYURGAKU - RUANG TAMU

Sebenarnye xde ape yg berubah pon...
ubah kedudukan skit je pon...rak tv masih disitu...karpet pon same...hihi
cume frame blkg TV kotak tue je berganti len...hahaha

setelah diZOOM...inilah gambarnye...
bukan print sndr...aku beli wrapper hadiah yg harga RM1.50 kat AEON BIG tue je
pastu masukkan dlm frame....ngam2 plak tue...hihihi..i like
OKlah sementara nie...sejuk mata memanjang....hijau je

2. RAMBUT DAH PANJANG

seronok bile tgk rambut anak dara nie dah panjang....
dan bile nak kuar berjalan2, aku lebih suke sanggul je rambut die berbanding tocang...


3. NENEK BELIKAN MAINAN BARU LG...

NEW YEAR 2014 hr tue kami balik ke johor...
tgklah....
setiap kali balik johor, beli dpt mainan baru...
tue yg mls nak balik jhor nek kete nie...sume nak berangkut....
ikot perangai mommylah nie...huhuhu

kete control kat umah tuepon x termain....
jd hiasan je atas almari bilik tue...
nie belikan motor plak....
aduhai...pening kepala...

makin penuhlah umah kecik kite tue nak....
xtau dah nak simpan kat mane....

x penah bawak men kat luar lg...
so ke depan ke belakang jelah dlm umah tue...hihihihi

OK, nie je mampu update utk hr nie...
Sume nie antara gambar2 yg tertunggak dlm folder...huhu
Sekian, terima kasih
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

14 comments:

  1. cantik sgt frame tu.. kreatif dgn jimat.
    kalau tak cakap tu kertas wrapping tak tahu pun..

    ReplyDelete
  2. wahhh motor dia! ayish nk tumpang sekali boley?

    ReplyDelete
  3. sis nak tnya ler... motor tu bape ratus ek... ingt nk belikan utk boy coz bedday dia nk dekat bulan 2... nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg nie RM140
      tp beli kat johor
      harga kat KL x sure

      Delete
  4. rumahku tetap syurga dunia.. tempat berteduh, haruslah selesa kan..

    ReplyDelete
  5. memang cucu kesayangan nenek ni. murah rezeki zara tau

    ReplyDelete
  6. bertambah koleksi mainan zara ya

    ReplyDelete
  7. comeynye sanggul zara tu..sanggul lisa seciput je dapat..ngeh3

    ReplyDelete