20.1.14

3

Erin (..life after "i do") First Giveaway

TEMA GIVEAWAY 

 Daddy and Baby Cool

SYARAT PENYERTAAN

1)  Follow blog ..life after "i do" DONE

2)  Buat satu entry dengan tajuk Erin (..life after "i do") First Giveaway DONE

3)  Copy seluruh entry aku ni termasuk gambar tema dan gambar hadiah dan paste ke dalam entry GA di blog korang (printscreen tak mau aaa) dan jangan lupa letak link blog ni dalam entry. DONE

4)  Dah paste entry aku kat entry GA korang, bawah sekali baru korang masukkan gambar suami dan anak korang yang korang rasa paling cool dan menarik (suami dan anak sendiri sahaja ye, suami or anak orang lain ku tak terima, mak-mak jangan masuk dalam gambar, aku nak tengok ayah-ayah mithali pulak, asyik muka korangggg je..hahahaha) DONE

5) Bawah gambar tu buat entry ringkas pasal gambar suami dan anak korang tu, mungkin boleh bagitau kenapa gambar tu ko rasa cool dan menarik sangat dimata ko (itu contoh ye). Nak merepek pun boleh, tapi jangan la panjang sangat. DONE

6) Jangan lupa paste link entry giveaway korang tu di ruang komen entry ini, kalau lupa tak dapek den nak nolong..gahaha DONE

7) First Giveaway aku ni akan bermula pada 15 Januari 2014 sampai 15 Februari 2014. 

8) Sila baca syarat penyertaan betul-betul, tak lengkap kalu, reject la jawabnya. Sebarang surat menyurat, whatsapp, sms, kolling-kolling tidak akan dilayan (paling muka ke tepi) kahkah..hoihhh garang sangat ni. Boleh je nak tanya apa-apa, komen je kat sini, nanti aku jawabkan, nak email pun boleh, nak whatsapp pun boleh, saya tak garang, baik je..huhu

9) 3 orang pemenang dengan gambar paling cool dan menarik sahaja akan dapat hadiah ini...Hadiah yg menarik!!
 

x sempat nak godeh gambar2 lame...
gambar nie je jumpe...hihihi
pon bolehlah...


papa wat muke cool je bile anak wat amukan kat tgh2 org ramai...hihihi
 alahai anak....naseb beklah papa awk tue pendiam je...

OK, DONE
Jomlah join ramai2...
Selamat mencuba!

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

3 comments: