15.1.14

7

Cara aku simpan segala Bento Tools aku..

aduhai....
lamenye nak amik mood update blog nie...
awal2 tahun keje menimbun2...
pening kepala aku...

tp curik2 update kejap...
sbb kesian bebenor tgk blog nie...
cenggitu je berminggu2....alahai

gambar dah berlambak2 tggu Q nak masuk blog
cume tuan blog nie je xtau ape mslh sbnrnye...hihihi

ok2....
i'm back!
ekin, chayok2....

hr nie nak cite pasal bento tools aku yg dah semakin menampakkan kemajuan...
yeay! semakin bersemangat nak berbento...
lg2 dah ade group kat FB skrg...lg bersemangat
sumber inspirasi pon dah berbento kembali sbb anak beliau dah masuk sekolah balik...yeay!
click here

nie je himpunan pic bento yg ade kat pc...
yg lain2, kne tgk kat instagramlah....
IG je yg rajin aku update hr2...hihihi

tadaa.....
inilah koleksi bento tools yg aku ade wat ms nie...
alamak, pic lunch boxes lupe nak snap...
so entry len kali jelah ea

 multipurpose drawer nie aku gantung kat dapur skrg
klu letak kat bawah, maknenye aku mencari nahas utk wat zara buat main...hihi
sbb sebelum nie dah abis berderai di buat oleh anak dara aku...
nampak lebih kemas dan mudah nak amik...love it!

cookies & bread cutter aku simpan dalam bekas ikea atas tue..

 pic CLOSE-UP
nie sume adelah koleksi food pick yg aku ade...
suke collect food picks sbb sume comel2 giler...

koleksi food picks daripada :
Awesome Bento by Hana Soffilea
BentoCraft
Daiso
Bento With Yen

drawer yg besar nie plak utk letak segala silicon cup, mold, 
cookies cutter dan ape2 yg seakan dengannye
drawer nie x gantung...letak kat rak bawah je
tp zara x buat main pon....sbb die xtau ape ade kat dlm...
color drawer tue x manarik..so x menarik perhatian die...hihihi

ok...done
nie je entry utk hr nie
semoga aku terus istiqamah utk terus berbento
AMIN

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

7 comments:

  1. seronoknya tgk...rajin btul ekin

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. aku??
      memang tak lah nak update cara simpan bento tools.
      sadissss keadaan storage aku.

      bahahaha =D

      Delete
  3. wah banyaknye tools bento ekin..akak hapa pon tarak..hahaha~

    ReplyDelete
  4. wahwah..kemas je nmpk..daku skrg masuk dlm bakul & tupperware..
    almaklum arr..brg xbyk lh pn..hihih..

    ReplyDelete
  5. Camne keadaan nnti bila darwish bsr..gini gak ke?rajin sgt za klu gini..huhu..

    ReplyDelete