24.1.14

3

1st Giveaway Ctmah Rahim

GA datang lg...
kali nie mak yong ctmah plak....baby dalm pewot pon dah 6 bulan...
Semoga segalanya dipermudahkan...AMIN
All the hadiah adalah semuanya dari beliau sendiri...
SEMOGA BERTAMBAH REZEKIMU...

http://imaginasictmah.blogspot.com/2014/01/1st-giveaway-ctmah-rahim.html

SYARAT-SYARAT YANG DIKENAKAN :
  1. korang kena follow blog beliau imaginasictmah DONE
  2. korang kena follow jugak blog business beliau ctmahcorner DONE
  3. tajuk entry ialah 1st Giveaway Ctmah Rahim DONE
  4. kjust copy gambar tema, gambar hadiah dan tarikh tutup dan pastu paste dalam entry
  5. lepas tu baru letak gambar aksi anak-anak korang dalam kereta. INGAT, gambar anak je beliau terima. anak jiran ke anak buah ke beliau tak terima!  DONE
  6. bawah gambar anak, boleh cerita sikit pasal gambar tu. tak kisah la anak tu tengah nangis ke, tengah ketawa terbahak-bahak ke, tengah mengelamun ke. just a few words, tak mau panjang sangat na DONE
  7. last sekali, sila paste link entry GA ni kat ruang komen entry beliau. DONE
4 orang pemenang akan dipilih berdasarkan pada gambar yang dirasa comel kelakar or buat juri tersenyum (^_^)


1st Giveaway beliau bermula dari 23 Jan 2014 dan tamat pada 17 Feb 2014 
(Genap Alisha 1 tahun 6 bulan)

hah, inilah pic anak daraku....
ms nie 2nd anniversary mommy & papa tahun lepas... 16.09.2013
kononnye nak pegi titiwangsa, nak men kete....
tp si anak dara sorg nie dah x reti nak menyabor....
sepanjang perjalanan dalam kete die dok si pinky nie...

 Jomlah join ramai2...
Sekian, terima kasih
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

3 comments:

  1. alo lo lo comeynye buat muka camtu...

    ReplyDelete
  2. hihi comelnya zara..thanks ekin. wish u all the best =)

    ReplyDelete
  3. kereta dalam kereta ni..huhu..good luck!

    ReplyDelete