13.12.13

15

ZARA : setahun lima bulan setengah...

lame x update pasal anak dara aku yg bru sorg nie
setahun lima bulan setengah...
eheheheheheee....eh, ade plak setengah tue erk...
hihihihihi...mls nak kira hari2 die

semakin byk ragam...
semakin lasak....
semakin byk akal...
semakin kuat membebel...
adeh, penat melayan....
memg tidaklah nak bg awk adik wat ms skrg nie...
bg mommy amik nafas dulu...huhu

jom lyn gambar yg ade jelah yer...

 
 
 
 
ok, nie je....
sekian, terima kasih...
mls nak menaip panjang2....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

15 comments:

  1. aiyohh comel gile zara masa main buih tu..hehe, see u tommorow zara :)

    ReplyDelete
  2. besan! aku dah tag kamu utk join giveaway. muehehehe :D
    http://lebahmerahjambu.blogspot.com/2013/12/giveaway-saya-nak-hadiah-dari-thaqif.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabtu ahad nie bergambar byk2 ngan anak
      hehehe

      Delete
  3. wahhh zara dh besar...dah jadi anak dara cun...suka tgk dia pakai helmet ..hehhe jom rempit ngan Qi nak zara heheheh jumpa eskkk sayang

    ReplyDelete
  4. Hi zara!kite jumpe esok tau..lama dah x jumpe zara.last jumpe masa baraan kat uma zara kan =)

    ReplyDelete
  5. comel zara...semoga jadi anak yg baik n bijak...kebanggaan mama n papa UNTUK ANAK BIJAK DAN SIHAT

    ReplyDelete
  6. kejap je rasanya tiba-tiba zara dah setahun lima bulan setengah..pic last memang sgt comei. boleh try anta pic masuk contest tu ekin :)

    ReplyDelete