12.12.13

9

PHOTOBOOK in the making!!

Selamat Hari Khamis!
tetibe jekan?
apehal plak ko nie ekin oi...
hehehhehe

hari tue tgk Umi Qi dok update pasal photobook
tetibe rs cam nak wat sndr jugak
hehehehehe


seyes gian buat bende nie...
cam xnak benti je
seronok plak rs...hehehehe

hr tue groupun ade 6' x 6' photobook free
aku amik smpi 4 pcs...
x byk pon...4 je...hihi

PHOTOBOOK 'IZZARA SAFIYYA turning 1' in the making!!
nnti dah siap, boleh tunjuk...
tp xtaulah cantik ke tidak..hihihi
yg lg 3 pcs tue, xtaulah bile nak wat...ngeee~

Sesiapa yg tempah design Photobook dengan harga yg berpatutan,
singgahlah ke blog Umi Qi...
Umi Qi ade bukak tempahan sekarang!!
KLIK HERE

sekian, nie je entry utk hr nie...
TQ

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

9 comments:

  1. sronok kan time design2 tu..pastu x saba rase nak tengok lepas print jadi camne.hehe

    ReplyDelete
  2. mmg ngalit layan benda ni weh

    ReplyDelete
  3. Waaaaaaaaaaa entry pomote bussiness tecik2 umi Qi tu...mekasih sayanggg ekin hikhikhik saje nak bantu blogger yg ada masalah nk buat photobook...murah2 je upah umi Qi amik...cantik lah cover page ekin buattttttttttttttttt lawoooooooo....dah lah ekin nih pandai design mcm2...wat photobook lagi ar pandai....yeyyyy jom buat bila free ek.....

    p/s jupe sabtu nih ek mmuahhhhh ekin and zara :D

    ReplyDelete
  4. afiq punye dah siap.. tinggal yg rania je lagi..ciknaa tak reti nak buat ekin.. upah saje :)

    ReplyDelete
  5. beli jugak yg free tu..tp xredeem lg..huhu

    ReplyDelete
  6. akak ada 7 free semua tempah hahahah malas nak design

    ReplyDelete
  7. komfemla cantik ekin buat..kretip kot ekin ni... umi qi buat pun cantik jugak...=)

    ReplyDelete
  8. kite ade jugaq buat jap aritu, pastu ntah camne, malas pulak, hahaha~

    ReplyDelete
  9. tak sempat grab haritu! sadissss

    ReplyDelete