9.12.13

26

PENCARIAN BUKU di BIG BAD WOLF, MIECC MINES

hai sume!
selamat hari isnin!!

rsnye geng2 gojes dah shopping buku kat Big Bad Wolf nie
aku pon terjebak jugak...
hehehehe...

dok pujuk2 husband pegi smlm, dan berhasil!
yeay! suke2...
kami pegi lepas maghrib cm2...
smpi dlm kol 8.30 mlm...
memg jalan jem nak masuk...
tp kebetulan plak kami terlepas simpang nak masuk The Mines
dok ikut waze punye pasal...
makanye, kami ikut jalan shortcut dr blkg mines tue...
so xyahlah nak redah jem...
terus dpt parking...hehehe

Alhamdulillah xdelah crowded sgt dlm tue
boleh memilih dgn aman lg...


see! xdelah ramai sgt pon ms nie...
dr satu meja ke satu meja kami crik....
siap korek2 kat bhgn bawah...
husband aku nie cerewet skit...
die kate xnak crik buku biase2...
nak crik buku yg lain skit dan menarik...


hah, nielah tuan punye buku...
adeh, letih mengejar die sbnrnye...
so kami gilir2lah memilih buku...huhuhu
 

dpt buku yg die suke, terus duduk selak2 kat situ jugak...
x menyabar btol awk nie...
 

haruslah ade gambar tuan tanah...hehehe
kami dok angkut beg ikea je...
senang dan cepat...


tadaaaaa...nie je buku2 yg menambat hati kami...
puas hati sgt sbb sume cantik2 dan HARGA MURAH!
 

sumenye 12 pcs
TOTAL = RM94
range harga RM3-10 je yg aku amik...


2 nie je buku cerita utk zara...
yg lain sume buku belajar...
 

yg 1 nie je utk KAMI = MOMMY + PAPA + ZARA
heheheheheee...

tetibe rs cam nak repeat balik je....
PAPA, JOM!
angan2 nak wat mini library kat playroom zara...
huhuhuhuhuhu....

Sekian, terima kasih.
 
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

26 comments:

  1. ayu kirim orang jer sebab husband tak mau bawak ayu pegi...hehehehe

    ReplyDelete
  2. ni fenomena ni hehehe...almost gojes pegi....akak nak gi semula..njumaat ni papa fayel dah gaji...nak tgk buku sendiri pulak..hr tu ramai gojes kirim

    ReplyDelete
  3. wah! teruja je tengok buku bebudak!

    ReplyDelete
  4. Kannn...liza pn nk repeat lg...kali nie nk crk buku parenting plak...smlm gi crk buku Sofiyya je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami x suke bce buku
      hehe
      so crik buku anak je

      Delete
  5. Argghhhh.... panas hati tgkkkkkk....!

    tak sempat nak pegi lagi ni...dan yg paling geramnye tak tau dapat pergi ke tidakkkk....! Arghhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wawa, jomlah pegi mggu nie
      nak repeat
      hehehe

      Delete
  6. cantik yer buku2 zara...yg ptg ia sgt2 bermanafaat...nk pi tp last day lepas subuh baru pi kot hahahahha

    ReplyDelete
  7. Kenapa semua stori psl bbw..arghhh..ggrrr..heheh..jeles!!

    ReplyDelete
  8. syok zara dpt byk buku...ruginya x pergi

    ReplyDelete
  9. wahh bestnye ekin
    memang betul-betul fenomena ni :)
    fenomena ber hantuuuuuu!

    ReplyDelete
  10. tqah g malam first tu sbb nk softbook..tu pon da xbyk.. hehe.. beli buku kisah nabi..24 pcs rm24 je..nnt bleh wat ebdtime story..

    ReplyDelete
  11. waa stress rse nk repeat lg.tp kena tabahkn hati.huhu

    ReplyDelete
  12. comelnya la hai anak dara ekin!bes kan buku yg blh flip tu..afif suka sangat,hari2 duk belek..rasa lege sbb dpt kurangkan addict die kat ipad =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup
      betol
      budak2 zaman ipad nie, kne control skit

      Delete
  13. fenomena fenomena..bestkan ekin =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best2
      rs nak repeat je
      adeh, rabaklah poket cmnie
      huhuhu

      Delete
  14. sempat jgak pegi tapi xde anak lagi..so beli untuk diri sendir jelah hehe

    ReplyDelete
  15. Waaah... ada lg eh... Hmmm, sjak dok Penang ni, dh ketinggalan dh ape2 event kt KL... tp the last time pegi, peningggg... xtau nk beli mcm mana... huhu... tp btl la, mmg murah2 buku kt sane...

    BTW, jemput singgah my blog jgk ye ^_^

    www.blog-wafee.blogspot.com

    ReplyDelete