27.12.13

2

Online Shopping : ZALORA Malaysia



Pantas, cekap dan berbaloi! 
itulah yang dapat dihuraikan apabila dengar nama Zalora..

Online shopping di ZALORA sangat mudah, qualiti barangan pun boleh tahan jika dibandingkan dengan harga yang berpatutan... Zalora tak charge any shipping cost! Price stated is the price you pay!

Kesibukan bekerja menghadkan masa untuk wanita/ ibu bekerjaya seperti aku nie shopping diluar. Tak perlu bazir minyak kereta, tenaga dan masa anda untuk pergi ke Shopping Mall. Kini, dengan adanya Online Shopping Zalora Malaysia, kita sudah boleh membeli tanpa rasa risau...
Zalora is a place for EVERYONE. Barang2 lelaki pon ade jugak...bukan utk wanita je...hehehe...Sebab bile sebut 'Online Shopping', mesti sinonim dengan wanita.. ade kaum lelaki yg merungut..sekarang tak lg, Zalora ade semua jenis barang untuk lelaki dan wanita...yeay! dr hujung kepala, hingga ke hujung kaki... Tudung, Baju, Seluar, Kasut, Accessories...semua di hujung jari, dengan 1 klik je...hehe
Dan klu korang nak pakai baju2 dr Pereka Terkenal Malaysia, kat Zalora nie ade! Ramai pereka terkenal mcm Rizalman, Jovian, Hatta...sume dengan harga yg berpatutan!

Jika tidak berpuas hati dengan barangan yang diterima, anda diberi masa 30 hari untuk memulangkan barang tersebut untuk diganti. Kenapa ada pelanggan Zalora yang merungut barangan tak sampai? nie ada beberapa tips untuk anda jadikan panduan jika korg nak shopping nanti:
  1. Pastikan Nama, Alamat dan Nombor Telefon adalah betul.
  2. Jika kawasan rumah anda tiada khidmat penghantaran bungkusan, sila gunakan alamat pejabat/ tempat kerja anda/saudara anda.
  3. Pastikan telefon bimbit sentiasa ON dan ada Coverage (berikan 2 nombor jika perlu) untuk memudahkan kakitangan syarikat penghantaran boleh menghubungi jika gagal menjumpai rumah kediaman anda.
  4. Buka email, ambil Tracking Number yang dihantar dan cari, apakah status bungkusan anda.
biaselah dah hujung2 tahun nie, ZALORA Malaysia ade SALE sehingga 84%...


Jom usha barang murah di Zalora sekarang, manalah tau ada yang anda berkenan kan..


Selamat bershopping dengan ZALORA Malaysia...


lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

2 comments:

  1. Suka gak soping zalora weeeeeeeeeee rabun mata i tau ekin hahahha

    ReplyDelete
  2. husna x berapa suka shopping on9...
    takut x kena size...hehe

    ReplyDelete