26.12.13

6

GA : IBU RAFIF FIRST GIVEAWAY

wah..ramai yg anjurkan GA hujung2 tahun nie...
so, moh ler kite join ramai2....

hr nie nak join GA Pn. Mimi dulu...
saje nak memeriahkan suasana...hehehe

Syarat2;
>Follow blog Pn. Mimi dlu. Ada kat tepi ni. DONE
>Buat entry dengan meletakkan SEKEPING saje gambar. (Gambar paling best) DONE
>Terangkan la tentang situasi gambar tersebut. (Contoh anak tengah main piano baru beli guna duit bonus ke.lol)  DONE
>Once dah joint, nanti tempek link di ruangan komen. DONE

TARIKH TUTUP : 31 DISEMBER 2013
Hadiah2 menarik menanti anda!


tgh mem'baking' kek katenye...tp muke serius betol...stress ke nak?
zara : "mommy dah xde idea nak wat bento utk esok....
so baking kek sndr jelah nmpknye...huhu"


ok, sekian terima kasih
jom kite join ramai2...

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

6 comments:

  1. gd luck zara...wahhh...zara pun dah ada playroom...iols is jeles ni...belum merealisasikan lagi playroom airis ni..

    ReplyDelete
  2. wow zara ada set dapur sendiri...pinkish lagik..lisa ada set dapur kecik je..ngehehe..
    btw, good luck ekin n zara ;)

    ReplyDelete
  3. Hehehe. Zara masak bento die sendiri la kin. Heheh. Pandai ni. Nnt besar2 masakkan utk mama pulak,
    Tq ekin joint ga.

    ReplyDelete