17.12.13

7

FACTORY OULET CARNIVAL 2 di MENARA MATRADE

HEBAHAN MESRA 

YBhg. Datuk, Dato', Datin, Tuan dan Puan.

Salam 1 Malaysia.

Tuan/ Puan dijemput hadir ke Factory Outlet Carnival Ke-2 (FOC 2) pada 18 - 22 Disember 2013 di Menara MATRADE, Off Jalan Duta, Kuala Lumpur. Terdapat jualan gudang bagi pelbagai barangan dengan potongan harga yang berpatutan, pertunjukan kucing, pameran motosikal dan banyak lagi acara menarik yang sesuai untuk semua lapisan masyarakat. Disertakan aturcara program FOC 2.


-------------------------------------------------
18-22 DISEMBER 2013
bertempat di MENARA MATRADE, JLN DUTA
 berhampiran Masjid Wilayah & Mahkamah Kuala Lumpur
-------------------------------------------------

Jemputlah datang bersama keluarga, saudara-mara, sahabat-handai, jiran-tetangga dan sesiapa sahaja (bawalah ramai-ramai ya...) untuk kita bersama-sama memeriahkan acara FOC!

"KEUNTUNGAN UNTUK SEMUA"

Sekian, terima kasih.

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

7 comments:

  1. Ok bagus matrade buat expo cmnih...tgk jadual hari sabtu Photo Talk je cm best hahahha terjah lah jap if free heheheh tq ekin

    ReplyDelete
  2. kita pun dah war-war dalam blog

    ReplyDelete
  3. "kalau aku kaya...oohhh ohh"..hahhaha..kena tarbiah diri dlm bilik stor ni.:P

    ReplyDelete
  4. wow bestnyaaaa~ nk pegi ni! hehe

    ReplyDelete
  5. org tengok ada pertandingan gusti lengan..mcm comel jek..hihi!

    ReplyDelete