14.11.13

6

MY 2nd BLOG : QUEEN-OF-COLORS2

lamekan aku x update?
seyes keje aku menimbun
kat ofis keje
kat umah pon byk keje
adeehhh....

sape2 yg belum join GA aku, jemputlah join
TARIKH TUTUP : 14 NOVEMBER 2013
eh, hr nielah kan? hehehehe

sebenarnye aku nak umumkan....
yg aku ade bukak 1 blog baru...
blog bisness aku je...
sbb aku rs berkecemuk campur2 blog nie

xleh nak selenggara dgn lebih efisyen...
dan korg pon pening nak crik....
aku yg update nie lglah pening....
pening nak susun cmne....hihihihi


blog yg lebih simple...dan tenang
masih mengekalkan QUEEN-OF-COLORS
korg cume tambah no 2 je kat blkg URL blog aku skrg
hehehehehehe...senang jekan?


jemputlah follow yer...
insyaallah aku akan bukak QUEEN-OF-COLORS3 plak nnti
yg nie utk TUTORIAL BLOG sahaja...
hehehehehe....

brape byk bloglah kan?
hehehehee....
sharing is caring....

ok, tue je nak share hr nie
sekian, terima kasih

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

6 comments:

  1. rajin mu update banyak2 blog..

    ReplyDelete
  2. rajin xpe ekin... ku yg 1 ni pun... haru...hahahaha

    ReplyDelete
  3. yeay! skrg kan blogspot dh lain.mmg nk kena blaja! nt kita follow yek!

    ReplyDelete
  4. all the best ekin..nnt kite follow jugak =)

    ReplyDelete
  5. Rajinnya ekin..iza yg satu blog ni pn x terhapdate,huhu..

    ReplyDelete