22.11.13

10

GA : Mommycha 1st Giveaway

mommy&baby moments.
G.I.V.E.A.W.A.Y

saje nak mencuba naseb join GA MOMMY CHA plak...
JOM KAWAN2!

http://sharemyloves.blogspot.com/2013/11/mommycha-1st-giveaway.html 

Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.
How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu. DONE
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. DONE
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing. DONE
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini. DONE
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing.  DONE
  • SATU gambar sahaja, okeh? DONE
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha! DONE
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post. DONE
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)
------------------------------------------------------------------
Gambar yg dipertaruhkan....hihihi
aku xde byk gambarlah....
susah btol tuan tanah nie nak amik gmbar....
slalu amik gmbar anak sorg je...huhuhu
-------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------
You are my Sunshine,
My only Sunshine.
You make me happy,
When skies are grey.
You'll never know dear,
How much I love you.
So please don't take,
My Sunshine away.
 ------------------------------------------------------------------

Sekian, terima kasih
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

10 comments:

  1. lajunya join..hehehe..sy bru nak pujuk anak2 amik pic..hehehe

    ReplyDelete
  2. crik2 gambar yg ade je...
    hihihihi
    mls nak amik lain

    ReplyDelete
  3. tq ekin cayang.
    sangat comey anak dan mak ini.
    jeles tgk gambo org comey-comey :)

    ReplyDelete
  4. wah...cptnyeee..good luck ekin

    ReplyDelete
  5. http://permatahusna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ramai dah join ni...good luck ekin!

    ReplyDelete