29.11.13

3

GA : 3rd GA PEARL BY MOON

Wahh...
GA datang lagi!?
Huhuhuhu
Kali nie daripada MOON plak....
dah last minit nie bru nak join...hehehe


http://www.munirahizzan.com/2013/11/3rd-ga-pearl-by-moon.html

Syarat-Syarat penyertaan :
apa yang perlu anda buat,
1. Buat satu entry ringkas mengenai GA ni...dan entry tu mestilah mengandungi,
antara warna putih, peach dan hitam...which color describe u the most..
dan nyatakan kenapa...HANYA 3 WARNA DI ATAS tau... DONE
2. Letak banner kat atas dan linkkan ke entry ini... DONE
3. Terbuka kepada bloggers boys and gurl... DONE
4. Sila like page Jari Bulan Shop DONE

4 hadiah misteri menanti peserta yang berjaya dan 1 hadiah khas untuk peserta bertuah.. :)

GiveAway ni akan berlangsung 8 hari sahaja, berakhir pada 30 November 2013
Tarikh GA tidak akan dipendekkan atau dilanjutkan.

---------------------------------------------------------------------------------------
which color describe u the most??
aku suke PUTIH...tp aku xleh pakai putih @ warna cerah..
nmpk x kene je kat badan aku nie...
so warna hitam lebih sinonim dengan aku...
 klu tgk baju2 aku banyak warna hitam @ warna gelap... 


tetibe nak tempek gambar sendiri....ngeee~
---------------------------------------------------------------------------------------
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

3 comments:

  1. comel je tau...jeles tgk uols kurus...hukhukhuk...kna pakai hitam amik pic pas ni...

    good luck...tq join n support tau.. :)

    ReplyDelete
  2. rajin ekin join...hehe...good luck

    ReplyDelete
  3. kurussssssss sgt ekin nih...nak jd cm u x dpt ar...hahhaha

    ReplyDelete