1.10.13

16

Inilah kasih seorg pengasuh kepada anak jagaannya...aku terharu~

aku rs aku x penah bgtau kot yg teacher feveret zara yg dah berenti tue [entry nie]
dah selamat bersalin awal bulan lepas...
tarikh aku x brape ingat...
teacher Suzana lahirkan baby kembar....dua2 gegurl...
bestnye dpt baby kembar...ngeee~

2-3 hari lepas bersalin tue...
Suzana ade wassup gambar babies...
teacher Mira kate, one of the baby nie same muke zara...
teacher Mira siap call aku kat umah lg tau...sbb ms tue hr ahad...
yeke? aku pon x perasan...hahahaha
"aku nie memg buta muka skit" hihihihi
buta muka = failed mengecam/ mengenal muke...hahaha

zara dah ade 2 adik! yeay!!!
errrrmmm....rindunye bau baby....

kami x tgk babies lg...
Suzana berpantang kat Johor...
so insyaallah Raya Haji nie kami nak pegi melawat!
yeay! 
nnti aku nak tgk, zara ingt lg x kat 'mama school' die...
hehehehee....dulu kemain jeles klu suzana nie pegang baby lain...

ade lg gambar babies...
curik dr FB suzana...



Suzana bersalin baby kembar & tajuk entry...
ape kene mengena?
knp tajuk entry aku mcm tue?

smpi2 je opis pg td bukaklah FB jap
tgk Suzana ade upload gambar babies...
dan ade nama skali kat gambar...
aku terus terpaku....
pastu tersenyum lebar....
hati berbunga2....

NUR IZZARA SAFFIYA & NUR IZZATI SAFIYYA
IZZARA SAFIYYA BINTI YUSRI
same x? hehehe
bezanye hanyalah 'NUR' dan SAFIYYA/ SAFFIYA
sebutan tetap sama...



pastu aku saje komen kat status Suzana :
"Izzara Saffiya? Hihihi....cam kenal je nama tue"

Suzana jawab :
"Tue lh pasal, saje letak smpna nama piah...leh pas kn rindu...
x jumpe orgnye ngt nama pon jd lh..ki2"

tetibe aku jd sebak plak ms tue...
terharu pon ade...
inilah kasih seorg pengasuh kepada anak jagaannya...
wlupun x smpi setahun Suzana jaga zara...

ape2 pon...
tahniah utk Suzana & husband...
Semoga dengan kelahiran cahaya2 mata nie akan melengkapkan lg hidup...

Zara, 2 minggu lg kite jumpe adik2 zara yer....
weeeeee!

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

16 comments:

  1. ni mmg adik zara la....nanti adik baby dah big main sesama ye...

    ReplyDelete
  2. alahaiii sweetnye nama pun sama. comey ar baby kembar tuuuu..

    ReplyDelete
  3. Bestnyer smpai mcm tu diasukakan zara kan... Comei twinnnn :)

    ReplyDelete
  4. Yer la kin...gmbar atas sekali tue..belah kiri iras zara sikit...... comel....

    ReplyDelete
  5. memang sebijik la ekin muka dedua safiyya ni....hye uoll..nama aunty pun safiyyah..hhehehee

    seronok bila jmp org y ikhlas syg anak kita kan...

    ReplyDelete
  6. alahaiiiii~ mmg touching sgt~ sayang nya dye kat zara eh.

    ReplyDelete
  7. Oh... nampak sangat dia memang sayang Zara. Sampai nama pun dia nak ikut sama. Untung dapat taska yg pengsuhnya penyayang macam ini... sebab itu Allah kurniakan terus 2 baby buatnya - dia penyayang orgnya:)

    ReplyDelete
  8. baiknye hati die sayang zara mcm anak sendiri..susahkan nak jumpe pengasuh gitu..

    ReplyDelete
  9. sedapnya nama....untung zara dapat pengasuh macam tue

    ReplyDelete
  10. subhanallah..
    kembar??bestnya..suka sangat..
    tahniah utk bekas pengasuh zara ye

    ReplyDelete
  11. Bestnya dapat twin. Senangkan. X pyh bersalin byk kali. Sori akk dah lama x singgah sini. X leh buka blog kat opis. Bw tersgtlah limited.

    ReplyDelete
  12. aah lah kinnnnnn sebijik!!!!

    ReplyDelete
  13. aloo sweetnya..huhu klu i pn terharu sgt! ^_^

    ReplyDelete
  14. eh bc psl tajuk..aku dok perati la muka baby...dok pk..bby mn sorg lg tu sblah zara..ekin xpnh cite lak dia bsalin dgn sp ms dia bsalin zara tu.. bc entry bwh baru taw tu anak pngasuh zara..masyallah pic yg atas..belah kiri tu..muka sbijik zara..aku ingt zara la td..sonoknya dpt bb kembar...

    ReplyDelete