19.10.13

4

..::GIVEAWAY : Bear & Rabbit Rice mold and cutter::..

STICKY ENTRY : SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRY

baru berkesempatan nak join Giveaway Wawa nie...
wawa yusof, i join nie!


1. Pastikan anda2 semua telah mem'follow blog baru wawa yusof :[LINK] DONE
2. Pastikan ade banner giveaway DONE
3. Make sure korang buat sticky entry sampai tarikh tutup. senang aku nak baca. 
(malas nak scroll jejauh. hehe) DONE
4.Sila tinggalkan Blog Link Korang kat ruangan komen DONE

Saya amat memerlukan Bear & Rabbit Rice mold and cutter KERANA.......... 
dengan semangat ber'bento' aku sedang berkobar-kobar sekarang,
kehadiran 'Bear & Rabbit' akan melengkapkan lagi koleksi Bento Tools
daku yang masih sekangkang kera. Semoga dengan kehadiran 'Bear & Rabbit' ini akan mengeratkan lagi kasih sayang seorang ibu dengan anaknya...
Zara : "mommy, you're the best mommy in this world!"
TERIMA KASIH


lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

4 comments:

  1. all da best ekin..bila la nak berbento mcm korang jg uhuhu..teringin tp ai ni femalas skit..nak cepat je kejenya hahaha

    ReplyDelete
  2. Alaaaaaaaa langsung xd tools...asal pi Daiso mesti terlupa nak beli tools bento...aiseyman kena gak beli wpun biasa2...bekas bento dah lama ada...cuma tools utk deco bento non hado...cantik ar zara ye bento...pandai mama zara buat...

    ReplyDelete
  3. hehehehe. TQ join ye ekin!

    ALL THE BEST..! :)

    ReplyDelete
  4. bestnya .. cutenya bile dapat bagi anak2 makan makanan yang cute2

    ReplyDelete