1.9.13

0

TERMA & SYARAT

SILA BACA DENGAN TELITI DAN FAHAMI :

1. Tempahan dibuka sekarang sehingga 18 OKTOBER 2013..Segala tempahan akan di print selepas tempahan ditutup..dan akan di pos pada anda selewat-lewatnya 2 minggu dari tarikh tutup.

2. Setiap ARTWORK yang telah siap, akan ditunjuk kepada anda dahulu untuk pengesahan dan semakan.. Sebarang  PINDAAN hanya boleh dibuat hanya 2 kali sahaja..jika lebih akan dicaj RM5.00 setiap pindaan atau perubahan..

3. FULL PAYMENT perlu dibuat dalam masa 2 hari atau 48 jam selepas tempahan dibuat.. Jika tiada pembayaran dikira TEMPAHAN TERBATAL.

4. WARNA FRAME adalah bergantung kepada stok. Jika tiada stok, akan dimaklumkan dan diganti dengan warna lain.

5. PERINGATAN : PEMBATALAN hendaklah dibuat sebelum tarikh tutup untuk refund payment anda namun RM5.00 akan ditolak.. Jika melebihi tarikh tutup, duit tidak akan dipulangkan..

6. Tempahan akan di buat dan di pos mengikut turutan nama dalam buku tempahan, sila order awal jika hendak barang sampai awal..

7. HARGA/ PRICE adalah tidak termasuk kos penghantaran (postage).

8. SEBARANG KEROSAKAN yang disebabkan oleh kesalahan pihak POS LAJU, kami tidak bertanggungjawab.. Kami hanya bertanggungjawab jika terdapat kesilapan pada ARTWORK iaitu berlainan dengan pengesahan yang telah dibuat oleh anda sebelum ini..

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

0 000 ♥ comment!:

Post a Comment