6.9.13

11

Masalah yg menimpa blog aku smpi xde mood nak update...

seminggu aku rs malas nak update blog
rs cam xde mood je nak tgk blog
kenapa?
bukan pregnant tau....hahaha
sbb masalah yg menimpa blog aku nie hah

adeeehh....
stress jugak aku dibuatnye....
buat entry panjang berjela...
tp x update kat bloglist aku ataupon bloglist korang....
ingtkan kene tunggu kejap...
selepas.....
1 jam...
2 jam....
12 jam...
sehari....
masih x update kat bloglist...
maksudnye korang xleh tgk entry terbaru aku....
akan nampak cam aku x update blog pon...
masih entry lame....
godeh sane....
godeh sini....
tukar setting sane...
tukar setting sini...
sampai terpakse tukar setting xleh komen blog aku....
sume x menjadi jugak....
aduhhh, stress dah....
ape dah jd ngan blog aku nie?
kene godam ke?
bukan ade rahsia kerajaan pon....
ape yg dorang nak kat blog aku?

crik punye carik penyelesaian masalah...
google sane...
google sini....
termenung sekejap....
akhirnye jumpe...
fuhhhh....
TQ kepada seseorg yg telah berjaya membantu aku...
blog aku dah kembali ok!
hopefully xde masalah lglah pasni....
mood berblogging sudah kembali!!

header pon dah bertukar rupe...
hehehehehe...



**pasal blog pon aku leh jd stress...huhu
sekian, terima kasih

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

11 comments:

  1. masalah dia pasal apa ek sis?...bole share?...

    ReplyDelete
  2. masalah blog...sikit sebanyak pengaruh tu ada....cer bgtau masalah apakah?

    ReplyDelete
  3. yeke..nape boleh jadi camtu ek ekin?

    ReplyDelete
  4. ekin..mslh feeder blog ke..huhu same mcm blog sy dulu..pernah kena jugak..brp hari ntah jadi mcm tu..up entry pun, tp mcm tak berupdate je..

    pastu rasanya reset balik semua setting..huu buang mana yang patut..bru ok..ekin buat mcm mn?

    ReplyDelete
  5. skrg dh ok bleh update laju2.huhu

    ReplyDelete
  6. ekin buat header guna apa ek ? cantik >3<

    ReplyDelete
  7. I pon pernah cmtu..last2 buat dekkk je lps tu ok sendiri..hihi

    ReplyDelete
  8. Sebijik masalah mama zara pernah jadi mcm umi QI dulu....dan akhirnya berjaya diselesaikan oleh seorang blogger yg arif pasal isu mcm nih...masalah picture yang besar pun salah satu kewujudan masalah nih....jom resize gambar

    ReplyDelete
  9. mmg pon kin.kaloblog prob.sume mood hilang kan.

    ReplyDelete