20.9.13

18

Cerita 2nd Anniversary kami!

isnin lepaskan 2nd anniversary aku & yusri
"xde surprise...xde candle light dinner...xde hadiah...hanya seperti biase"
so kami kuar jalan2 jelah mcm hari2 biase...


anak dara aku nielah kejenye dlm kete...
mengemas x abis2....

pastu kitorg ke AEON depan umah aku nie je....
hahahahahahaaa....jauh sgtkan kami berjalan2...hihi
aku ajak ke One Utama, laki aku xnak....
mlslah....jalan jemlah....sesaklah....erm, yolah bang..mls nak gaduh..so ikut jelah

pegi AEON bukan nak shopping wlupun ngah sale ms tue...
ngah tgh2 bulan nie, nak shopping apenye....
saje cuti2 mate a.k.a window shopping sambil melayan anak...

si kecik nie memg suke pegi tmpt main game2 nie...
suke tgk jelah....
bile ktorg naikkan atas permainan ade lagu2 tue...
bile x bergerak oklah...masuk je token...
die melalak...penakut tau anak dara aku nie...

Ya Allah, bgusnye anak mommy nie....
jimat duit....die nak naik yg x bergerak je....hahahahahahaa....
org lain punyelah suke naik bende alah nie, awak penakut plak

pastu masuk AEON plak
tue yg die mencube sunglass nie...
ke hulu ke hilir die pakai
bile nak letak, die marah...
aduhai anak...mommy xnak beli sbb besar sgt utk awak
bile die dah mule menjerit tue, papa die ajak kuarlah
kang mcm2 lg die nak...

pastu kami terus ke Taman Layang2, Kepong
kononnye nak main kete kat situ
tp kol 5 kami sampai, dah penuh....
panjang berjelar kete parking kat tepi jalan besar tue...
saje mencube naseb crik parking xde plak....

so terpakse menuju ke Tasik Titiwangsa plak
ingtkan mls nak masuk KL, kene pegi jugak
sbb dah janji ngan si kecik tue nak bawak jalan2 nek kete die

tgk nie...dr dlm kete die lg die nak mengamuk nak men kete die
mamposlah klu kami x jd bawak...huhuhuhuhu

Titiwangsa pon sesak jugak
tp kat sane luas...so ade jugaklah parking nak dibandingkan ngan Taman Layang2....

dpt main setengah jam pon jdlah utk die...
lgpon kete nie terperuk je atas almari kat umah tue
x gne, rosak jugak...rugi je beli mahal2....

lepas gi Titiwangsa, gi Kg.Pandan...
mkn nasi lemak.....
lepas makan, balik umah...

hah, nie jelah cite anniversary kami....
hahahahahaha...xde ape yg special pon....

Sekian, terima kasih.

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

18 comments:

  1. jimat mommy zara.. kalu raisya xdenya nak duduk saje, mau habis jugak rm5 pling cikit kat mollyfantasy tue..
    nnt satu hari boleh join raisya main kereta kat taman layang2 =D

    ReplyDelete
  2. kite pun sambut lebih kurang macam tu jugak ekin. tapi it is much more meaningful sebab we spend our time with our princess. kan? ;D

    ReplyDelete
  3. zara same cam raees..duk dalam tu kalau x bgerak ok lg..suka..bila masuk je duit..melalak lak dia..haih..jimat duit mak pak nye..hehehe..

    ReplyDelete
  4. xde candel liight dinner pon xpe.tu dpt makan nasi lomak tu.sodap tu~ hehehe.

    kin rambut zara tu buh minyak eh.kemasss je.zara x bukak eh rantai dye tu.good girl sgt/.

    ReplyDelete
  5. aish pun nangis klu naik menan gerak2 tu, akak rin ckp, anak dia dulu pun gitu, nanti dh besar sikit, dia melalak mintak naik pulak..hahaha

    ReplyDelete
  6. @Cik Puan Rara
    rambut die memg jenis cmtue rara
    lurus je

    die x bukak rantai tue
    dr mule pakai smpi ke balik cmtue jelah
    xde tarik2

    ReplyDelete
  7. @erin
    ms kecik2 die suke naik
    die dah paham nie, die takot plak
    hahaha

    ReplyDelete
  8. salam sis..rajin sis hiaskan gegirl sis dengan accesories..comel sangat..suka tengok..

    ReplyDelete
  9. Haha comel je zara takot naik kereta tu..kalau ayish kemain lagi xmo turun...sonok la zara dpt kereta baru kaler pink ek ;)

    ReplyDelete
  10. comelnye lahai anak dara ni....kemain bawak kerete santai abes...

    ReplyDelete
  11. Happy anniberseri2 ekin..kita kongsi tarikh anniberseri2 yg sama..heee...omei ngat zara naik kete pink...

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Hepi eniverseri ekin n hubs.
    Kemain vogue the vass lg ank dara tu..hee

    ReplyDelete
  14. comelnya zara...
    ooo ini yg ekin ckp gi taman layang-layang tu...hehehe... ok mana tau ada rezeki kita jmp kat sana

    eh samalah.i langsung tak celebrate hape pun.dok rumah spend time dgn anak n masak utk hubs...ok je

    ReplyDelete
  15. Haha..dh ada anak, anni pun mesti ada cerita psl anak. But its ore fun and meaningful..

    ReplyDelete
  16. bergaya sakan zara naik kereta....ekin nak tanya la lama boleh main dengan kereta tue???...

    ReplyDelete
  17. dpt spend masa dgn asben n anak pun dh bahagia kan.. xpe, yang simple itu mudah.. :) moga kekal bahgia ke jannah :)

    ReplyDelete