9.9.13

20

CANVAS PHOTO versi EKIN

ini adalah aktiviti yg aku dan zara wat pagi sabtu hr tue
suami aku keje
ade 5S katenye kat opis die nnti...kenelah kemas
jadi aku & zara dok umah jelah
p/s : dr pg smpi mlm xde kuar ke mane2...tue yg x gi umah ayu...sorry ayu

bgus jugak die keje, senang aku nak wat
sepatutnye 2 minggu lepas aku wat tp asyik x berkesempatan je...
lgpon nie adelah MISI RAHSIA yg die xtau...
tkot kene bebel....hahaha
klu dah ade depan mata, senyaplah die...hehehe

tadaa....
haruslah muke anak je lebih....
nak letak muke mak pak nye, x lalu plak sendiri nak menengok...

BAHAN2 YG DIPERLUKAN :
1. Print dulu gambar sebagai banting
2. Kotak yg di kerat2 menjadi 4 segi tepat
3. Gam tembak
4. Double side tape
5. Gunting/ Pisau/ Pembaris

 ms nie nak bawak die gi mandi....
tue yg pakai pampes je tue...hihihi

 bos kecik wat spot check dulu....
klu x diluluskan, die report kat big boss (papa die)...hehehe

disebabkan ruang/ dinding di dalam rumah yg agak terhad...
so xleh sarat2 sgt gantung gambar...
kene pikirkan tempat yg PALING SESUAI....

so aku rs ini adalah tempat yg paling sesuai nak letak...
hasil persetujuan en.suami jugak....
ms nak gantung nie, die dah balik keje....

kan aku dah cakap, klu dah ade depan mata, die x bebel pon..
die suke lg adelah...hehehehe
xyah cuci gambar kecik2 katenye....cuci besar2 je terus...hahaha
I LOVE Ulah papa....hehehe....die dah bg green light!

jam tue x brape berkenan kat mata aku sbnrnye
sblum membeli jam lain, letaklah jam tue dulu...
xleh xde jam....rs x lengkap rumah

OK..SIAP 1 misi...hehe
misi seterusnye?? 
tunggu....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

20 comments:

  1. bestnya kalau dapat print sendiri.nak anta kedai mau mahal oooo

    ReplyDelete
  2. ekinnnnnnnnnnnnnnnnnn~ cantik sgt!
    ooo ni yg bunting haritu tu eh.

    ReplyDelete
  3. kretiffff! boleh curik idea ni...hihi

    ReplyDelete
  4. ekinbuatkan kak mimi ...huhuhu ye akak tak kreatip kay

    ReplyDelete
  5. cantekkknye.....rajin betul ekin membuatnye..:)

    ReplyDelete
  6. Canteknye..print ktne ni..

    ReplyDelete
  7. kreatif betul la ekin nie....cantik

    ReplyDelete
  8. macam best. thanks for the idea!

    ReplyDelete
  9. ekin tlg buatkan dekat micha..

    ReplyDelete
  10. ekin tlg buatkan! cantik! :)

    ReplyDelete
  11. napa ekin kreatif sngat ni...nak order boleh....hehhehe

    ReplyDelete
  12. waaahhhh..ekin..boleh buat bisnes ni..sempat kita nak tempah..hehehehe

    ReplyDelete
  13. cantek..cik hani memang ada plan jugak nak buat macam ni..hope menjadi..

    ReplyDelete