6.9.13

19

Bile zara jumpe troli~

hari ini entry bergambar....
mlm td bawak anak dara tue pegi IKEA
jumpe plak troli kanak2 nie...
bukan men sukelah die...
kehulu kehilir die menolak...
papa tukang kejar....
mommy tukang amik gambar....
barang nak beli 1 je pon...hahahhaa

 buat muke seronok...

 
 rajinnye anak mommy...
senanglah mommy & papa lepas nie...amin


zara nie....
klu pegi beli barang kat mane2 pon,
die memg suke nak pegang brg2 yg dibeli tue...
die sebok nak bawak...
kdg2 aku biarkan je die bawak yg ringan2....

-----------------------------------------
TEASER!
 designed by me
-----------------------------------------
sekian entry hari nie...
*mls betol nak update blog skrg nie...

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

19 comments:

  1. nampak mcm big girl sgt si zara tu bila tolak troli...hehe

    kufi nama tu sgt lawa la!

    ReplyDelete
  2. rajin betol tolak troli....eh ekin kufi tu sangat la lawa........kreatif betul ekin...:)

    ReplyDelete
  3. ekin cntikla frame yg nm2 tue..
    nk tempah jugeksssss!!!!!~

    ReplyDelete
  4. Ohh my nama kufi family ekin cantik sgt....terpegun jap... :)

    ReplyDelete
  5. cntik kufi nama tu..nakkk tempahh..hehe

    ReplyDelete
  6. cantiknya kufi nama tu ekin..nk tempah jugakkk...

    ReplyDelete
  7. nak frame kufi tu gak..peleaseeeeeeee...zara suka troli sbb dia ada mainan troli..so cute

    ReplyDelete
  8. SUKA KUFI TU. BERAPA?
    HIHIH. COMEL ZARA

    ReplyDelete
  9. sukanya zara... hehehe... kufi tu sgt cantik...nak jugak... :)

    ReplyDelete
  10. srius cantik kufi ni? mane order?

    ReplyDelete
  11. mesti ekin buat sendiri kufi word ni kan? as usual. memang canteks :)
    zara comel :)

    ReplyDelete
  12. hehehe, dah macam budak beso dah anak dara kamu ni ekin. pandai dah tolak troli...taklama dia pandai soping lak...wuwuwu :)

    ReplyDelete
  13. zara dan troli xdpt dipisahkn.troli mainan kt umah die pn syg bkn main kn.xbleh org kaco.hahaha.zara comels

    ReplyDelete
  14. eh cntik nya kufi tu...nk jgk..hehehehe

    ReplyDelete
  15. terus nampak zara macam big girl...tomey

    ReplyDelete