30.9.13

12

1st,2nd,3rd,4th,5th #BENTOZARA

hari nie sedaya upaya jugak nak update blog...
huhuhuhu....
klu tidak, bersawanglah blog aku nie...
semak mata aku nnti....

IKLAN :
anak dara aku demam sejak hr rabu...
demam die on off...siang ok, mlm dedar...
die lebih kepada batok & selesema....
aduh, risau betol aku....
td amik neb lg...
so far demam dah ok, cume batok...
antibiotik dah makan, nmpk positif skit...
demam tumbuh gigi geraham pon yer jugak tue...
nmpk ade 2 gigi graham bawah bru tumbuh...
semoga anak aku sihat dan kembali aktif...
amin....

 sejak tumbuh gigi bru nie...
tetibe plak nak puting plak anak dara aku nie..die nak gigit2 je....

CERITA HARI INI :
alhamdulillah semangat berbento msih berkobar2....
ini adalah hasil bento last week & hari nie...
1st,2nd,3rd,4th,5th #BENTOZARA
last week (5 hari) + hr nie (1 hari) = 6 hari 
tp ade 5 je bento...kenapa? sebab hr jumaat aku EL...hihi

bento simple je...
peralatalan bento masih suam2 kuku....
so gnekan ape yg ade dulu...
beli & kumpul sikit2....
mknan2 yg aku buat pon, biase2 je...
masih belajar2 nak wat sesuatu yg menarik....

TQ to nana & wawa yusof dgn resepi2 mereka...hehehe
dah copy, lom sempat2 nak cube je...

wawa, daku x sempat2 nak join Giveaway hang...
adeh...hope x lupelah...insyaallah...

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

12 comments:

  1. kemain sekarang masing2 nk berbento...:) comel2 lak tu...

    ReplyDelete
  2. umie ade gak beli alat2 nk berbento.. tp ditinggal pulak kat miri...huhuhu...

    lmbt lg la umie nk nunjukkk..kikiki

    ReplyDelete
  3. Satu hapah tools pun tadak lg ni tp semangat bento masih kuat.chaiyok!

    ReplyDelete
  4. get well soon zara...sama cam airis start rabu demam..tapi alhamdulillah ahad dah ok...

    rajinnya mummyzara berbento..daku cam mami asyraf je berbentan...haha

    ReplyDelete
  5. Rajinnyer mama.. Ros ni duk umah mlas lak nk bento.. Brg suma dh ade :p

    ReplyDelete
  6. wowww....akak baru berbento weekend...kena gigih lagi

    ReplyDelete
  7. ala comeynyeeee tunggu dhia 1yr+ n ade ggi br leh wat bento hihi

    ReplyDelete