16.8.13

20

RAYA 2013 kami!

hr nie bru start keje....
walaupun mood masih pikir raya je
tp gagahkan jugaklah badan nie pegi keje
suami aku masih bercuti lg
die dok rumah sorg2lah tue

disebabkan dah lame jugak aku x bukak blog nie
bersawang dah gamaknye....
berjenuhlah nak blogwalking....hehehe
maaflah yer klu aku x sempat nak komen2 entry uols sume...
blogwalking sepantas kilat jerk...hihihi
sbb keje pon agak menggunung setelah hmpir 2 mggu bercuti....

entry hr nie nak update pasal raya jelah
dah kate td masih mood raya jekan...hihihi
keterujaan beraya bersama suami & anak membuak2....
MAKANYA, gambar raya kami ade beberapa 'ketul' je....
hahahahahaha....lupelah nak snap....
handfon x brape nak canggih....mls nak bawak kamera ke hulu ke hilir
kamera terperap dlm handbeg aku jelah....hihihi
kamera DSLR adik aku ade jugak beberapa keping gambar zara
tp disebabkan mommy zara nie dah agak tua dan meningkat usia
lupe nak transfer pulak.......hahahahahaha.....bengong!

so ini jelah yg ade utk tatapan blogger sekalian....

 ini teratak kecik kami...
langsir tahun lepas....
karpet lama....bunga lama....xde sofa...

SILA ABAIKAN ATAS MEJA YG BERSEPAH!
meja makan lama....frame lama....tikar lama....

JEMPUTLAH DTG BERAYA KAT UMAH SEWA KAMI NIE!

sebelum raya
mommy sebok nak mengemas baju, die pon sebok nak duduk dlm beg
ikot awaklah nak oi!!

pagi raya
ms nie kat R&R MACHAP
otw balik johor, pg tue kami raya di umah MIL di KL

 family kecik kami!
ms nie si kecik tue dah mengantok
susah betol nak memujuk die pandang kamera...

hah, nielah fmly aku kat johor!!
adik beradik aku sikit jer.....
so gmbr fmly pon kecik jelah....
zara sebok nak tgk mommy kat blkg tue....
so terpakselah amik gambar skali lg....

 

 anak dara kecik tolong kemas balang kuih nenek die....

ms nie dah balik KL
dr johor, nak balik umah MIL nak beraya umah sedara mara suami plak
singgah makan jap kat Tesco Selayang...so kira gambar raya jugaklah...hihi

Ok, sekian ini je gambar2 raya yg ade dlm simpanan aku....
hihihhihiii....maaflah yer

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

20 comments:

  1. comel sangat zara berbaju kurung..mai la raya rumah auntie..

    ReplyDelete
  2. ade jgk gmbr raya proper dgn family..kitorg takde langsung..ya Allah..rase pelik je raya tahun ni..aduhaiiii..

    ReplyDelete
  3. grey family ...wahhhhhhhh...rumah kecik tp cantik la..simple

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya sis..kemasnya umh sis..

    ReplyDelete
  5. comey la zara...slamat ari raya ekin..

    ReplyDelete
  6. ada jugak gambar family comel dia..:) hehe, akak balik sini baru dapat bergambar family proper..rase cam tak xde masa sangat masa kat kampung nak beraya..huhu :)
    nanti nak raya umah ekin..kat mane eyh?

    ReplyDelete
  7. jelesss....tahun ni ayu tak de langsung pic raya yg complete family,either my family,or in law family....

    ReplyDelete
  8. Comel zara berbaju kurung kelabu :)

    ReplyDelete
  9. rumah iols pun tak de apa apa ni huhu..senang nak main kejar kejar hahaha..

    comel la zara..gbr pndang belakang tu kelakar..org lain dah posing dia pulak terpusing nk tgk mommy yer..

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya ekin.
    zara cm biasa comel memanjang.aunty yumie ni geram tgk.hihi

    ReplyDelete
  11. wah..wah meriahnya raya.hehheheeh
    paperpown zara n mak zara comey

    ReplyDelete
  12. cantik gambar family warne grey tuh...:)

    ReplyDelete
  13. Comel je zara berbaju krg..
    Umah ekin cantik simple je. Sng zara main kejar hehe

    ReplyDelete
  14. Ehh..ekin org johor gak ke..johor katne tuu..

    ReplyDelete
  15. semua cantek2 dan kacak2 in grey

    ReplyDelete
  16. ekin..rumah kecik xpe..jnji kemas j bersih...iqa suka...

    ReplyDelete
  17. kemas nya rumah ekin.mcm umah aty.suka je rara tgk!

    ReplyDelete
  18. cantiknya zara....suka tengok rumah2 yg simple dan kemas macam nie..klu rumah saya kemas berjam2 kang 2 askar kenit nie main...5 minit jer rumah dah macam tongkang pecah

    ReplyDelete