28.8.13

10

ORDER lagi~

Alhamdulillah ade rezeki kami
wlupun bisnes kami kecik2 je...dah name pon part time
tp masih x putus2 ade order..usaha tangga kejayaan...

PINK + PURPLE THEME
Ditempah oleh adik Nurul [http://leonoraonlineboutique.blogspot.com/]
Kirenye majlis aqiqah anak buah beliau....sedap namanye....
Nurul nie jual Medela Freesytle & Shaklee..bolehlah terjah blog beliau!

MINERAL WATER + STICKER TQ TAGS


MERDEKA THEME untuk 31 Ogos nie....
fuhhh, order last minit....
tp kejap je nak wat...
hopefully sempatlah sampai ke johor...
TQ HANA!
I WILL TRY MY BEST FOR MY CUSTOMER! fuuhh...

FOOD LABEL + TQ TAGS + SIGNAGE


RAINBOW THEME untuk 1st birthday Raees...
aku memg suke color2 rainbow nie...
I LOVE COLORFUL!!

TQ TAGS


contact me for order :
email : ekinrazman@gmail.com
wassup/SMS : 0177656925
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

10 comments:

  1. ekin sangat kreatif tau..cute bangat sticker2 tu :)Insha Allah next birthday lisa akak booked ekin ye..hehe :)

    ReplyDelete
  2. yay...raees punye dah siap...cantek2...ekin memang kreatif la...semuanye yg ekin design..semua cantek2...love it..:D

    ReplyDelete
  3. ekin memang sangat kretip :) comel2 je semua

    ReplyDelete
  4. semuanyer cantik lagi comel....go go gurl..semoge terus maju jaya...insyaa Allah yang part time ni nanti mane tau satu hari nanti terus ley buat bisnes besar... :)

    ReplyDelete
  5. menarik nya. boleh dipertimbangkan untuk guna for my biz ni ^_^

    ReplyDelete
  6. semoga rezeki ekin bertambah melimpah ruah =)

    ReplyDelete
  7. Owhh bt biz ni ekk...mula kcilan lm2 nt jd sumber rezki utama...moga brtmbh mju n murah rezki...

    ReplyDelete
  8. seyes. comel. speechless. terus nak buat zara jadi menantu. kot2 dapat diskaonnn! :)

    ReplyDelete
  9. ekin, k.lid nk tempah ayat Allah Muhammad tue. ekin tgk msg kt fb k..;)

    ReplyDelete
  10. thanks ekin for the cute masterpieces.. mommy baby Orkid suke sangat dengan hasil kerja ekin..nanti anak saya nyer majlis pon nak tempah dengan ekin jugak.. tq!

    Nurul, www.leonora-style.com a.k.a Leonora Online Boutique

    ReplyDelete