20.8.13

15

GBSB - 'BARAAN' day 1st

sejak 2 menjak dah tau maksud 'baraan' nie....
asyik nak gne perkataan tue jelah....
hahahahahaa.....

17/8/2013 - SABTU
hari 1st kami mule baraan GBSB...
pg2 aku dah bangun....kejut en.suami...kejut zara...
kol 9 pegi brekfast....
kol 10 tue, aku pegi ofis dulu...ade keje skit nak wat

peneman mommy...naseb bek die dah pandai wat hal sndiri skrg
papa zara ms nie pegi pejabat pos + cuci kereta jap

kol 12.30 bergerak ke Kg. Pandan plak....
ade Open House umah mmber en.suami....

makan2....borak2....
kol 2.30 kami gerak....
kawan2 en.suami x bg balik lg sbnrnye....
sbb slalunye memg kami lepak lame2....
tp pikir dah lmbat nak ke besday Alisha [Ctmah] kat nun jauh di Shah Alam sane...
ikot GPS....fuhhh, naseb bek kami sampai dgn selamat hingga depan umah...hehehe
klu tidak, ntah merepek meraban sampai ke mane agaknye....
jalan2 kat shah alam nie memg failed giler kami laki bini...jarang ke sane...

THANK U Ctmah sebab jemput kami!

 mase nie masing2 bru nak panas enjin...
masih jeling2....hahahaha
5 minit lepas tue, "JOM KITE MAIN LARI2!"....aduhai anak2

 mommy2 gojes bersama anak2....
eh, aku ke yg paling tinggi + kering?....ngeee~

 kami dah jadi 1 fmly besar skrg!

 besday girl xnak dgn auty...hehehe

 hah, nie geng2 dtg lmbt....
kami dah nak gerak ke umah erina, bru mereka sampai....

dalam kol 5 ptg, kami bergerak ke umah Erina plak
ade kenduri Tahlil Arwah Aqil Hamzah
dekat je ngan umah Ctmah....
follow kak aty jelah wlupun pusing2 kat tmpt same je...hahaha


aku xde gambar, so pinjam gambar mereka je....
Al-Fatihah untuk Arwah Aqil Hamzah

lepas tue teruskan baraan ke rumah Mommycha kat Putrajaya plak
ms nie mem'follow' wawa donutz je....
mls dah nak bkak GPS.....konvoi ramai2 lg best

 mcm2 keletah anak2....aduhai...pening kepala...hahaha

 nie je rsnye gmbr anak2 yg semuanye ade....
hehehehehe...sgt comel!

 WAJIB ade gmbar supermom!!
alamak, pic tuan rumah tgh pandai blkg plak...aduhai
sorry mommycha...sbb gmbar2 lain, lg buruk...hahaha

HARUS ade gambar superdad!!
apsal muke laki den kabur plak nie....huhuhu...sorry pa!

last but not least...PEACE!
esok sambung entry 'baraan' 2nd day plak!!

kol 10.30 malam kami sampai umah...
seharian kami beraya sakan...hahahaha
esoknya kami nak kuar beraya lg!!

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

15 comments:

  1. hahaha fayel dr pkai seluar je,trs tinggal pampers je lg ha.aksi superman in the making,tp mama kawal ketat.hahaha
    pic bdk2 ni,kagum lak dgn iman sbb bg kerjasama.selalunye susah lahaii nk bg kerjasama amik gmbr.huhu

    ReplyDelete
  2. Aduyaiii melepas ler umi Qi mau berbaraan sama gojes semua....mecikkk kete walid rosak uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa....zara kamu sgt omeyyy weeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. yeayyy..kesian zara kena tolak dgn asyraf..adehhh...

    ReplyDelete
  4. seronoknya korang..
    i xdpt join :(

    ReplyDelete
  5. seronok! walaupon borak tak lama...hehe

    ReplyDelete
  6. bestnya korang...konvoi ramai2 memang meriah la...

    ReplyDelete
  7. best memang super best dapat join baraan gojes mom aritu..mamilisa ni consider ahli dah ke..haha even takde fb..ngeh3..meriah sangat kan..pastu korang2 plak sume baik2 and ramah tamah :)
    tapi tak dapat join gi umah mommy cha coz ada orang nak datang umah and enda lisa datang..
    mekacih ekin sudi borak2 jugak ngan akak :)
    weekend ni gojes mom baraan mane lagi selain umah aty?

    ReplyDelete
  8. syoknya jalan beraya ramai2.......start hari Sabtu papa Raees da start keje..so memang xde gi mana pun...1 rumah pun belum ade pegi lagi sampai sekarang..WAAAAAAAA...

    ReplyDelete
  9. bestnya dapat kumpul babies =)
    time ni dok ralit mengemas rumah!huhuh

    ReplyDelete
  10. best,hafening ngn gelagat ank2..hihi

    ReplyDelete
  11. nak kena ni gambo tuan rumah takde...gggggggrrr! makang budok kikiki

    ReplyDelete
  12. Penat tp super duper seronok!!!

    ReplyDelete
  13. jeles lagi nengok korg baraan raya nih! =_='

    ReplyDelete
  14. seronoknyer.... jeles iols

    ReplyDelete