1.8.13

14

ENTRY untuk 23 RAMADHAN...

cerita yg xde kene mengena dengan tajuk....
mlm td si kecik tue boleh plak meragam xnak tdo....
kol 1 pg, masih nak main2...
slalunye die tdo awal....ntah knp xnak tdo mlm td
aduhai...pening mommy nak melayan die
boleh plak menangis sedu-sedan xnak tdo....
mommy & papa die dah flat dah....
tp xkan nak biar die main sorg2 plak....
kenelah melayan smbil2 pujuk die ajak tdo....
10 minit lepas tue, mood die dah ok....
brulah nak tdo....alahai anak....


gambar yg xde kene mengena langsung dgn cerita kat atas.....
hahahahahahaa....maaflah yerk...
nielah kasut raya kami!
misi dah tercapai...sume dah dpt kasut raya masing2....


yg nie pon xde kene mengena jugak dgn gambar kat atas....
yeay! dah ade bisness kad sndr....
dah lame nak wat, tp asyik tertangguh2 je....aduhai
akhirnye dpt buat jugak....
same design dgn blog...suke2....

tetibe :
waaaah, bisnes suam2 kuku je....
tp nak bisness kad bagai....
ahaaaaiiiii...biarlah....ade aku kesah??
hahahahahaaa...
yg penting, gne duit hasil titik peluh sndr...
dan usaha tangga kejayaan....
bukan senang nak senang...

ok, sekian utk hr nie....
sambung menjahit manik....ngeee~

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

14 comments:

  1. cantik kad tu! moga maju jaya dalam bisness yer sis..

    ReplyDelete
  2. cantek business card ekin....colorful...:D

    ReplyDelete
  3. a'ah memang..lisa pun kadang2 macam tu..mesti ada satu masa dia tanak tido..keje nak main je..huhu..bertabahla maknye melayan even dah tersengguk2 pun..
    btw cantek business card ekin..ceria tau..:)nak satu boley?

    ReplyDelete
  4. Nak catu kad bisnes boleh mommy zara? cantik yer kad...kasut raya tuh semua cantik2 heheheh

    ReplyDelete
  5. kreatif...Alhamdulillah..bisnes kecil pun boleh dapat hasil besar kan? :)

    ReplyDelete
  6. ekin cantiknya kad...
    haritu i wassup u tp takde reply.. tapi takpelah sbb dah lewat sgt dh..i yg silap tak sms u...

    ReplyDelete
  7. comel kad tue.nnti jumpe nak satu yer..hihi

    ReplyDelete
  8. ekin kat mana nk dpt tmpt print cantik cm tu.ke ekin pakai printer sendirik.

    ReplyDelete
  9. comel sgt kad tu ekin..

    kasut zara tu comelnyaaaaa..sama la hannah pun color putih..hihi

    ReplyDelete
  10. hehe. kene letak tajuk gambor takde kene mengena.. pape pun slmt hari raya ekin, zara :)

    ReplyDelete
  11. comel giler bisnes card ekin...!!

    ReplyDelete