31.7.13

7

UCAPAN a.k.a KAD RAYA UNIT!

nielah tugas aku setiap tahun...
tugas yg diarahkan dr masa ke semasa katenye....hihi
men'create' UCAPAN RAYA unit utk di'email' kepada 1 MATRADE...

ini adalah hasil yg x smpi 2 jam buat....
crik2 idea....
google2 gambar....
amik2 gambar....
crop sane....crop sini....
tampal sane....tampal sini.......


huh....letih
ini jelah yg mampu aku buat....
masing2 nak soh email cepat2.....
nak lawan2 antara unit sape yg cepat email....
so kenelah berfikir cepat2 jugak....huhuhuhu

"comel tak kak tooonnnnnnn?!"


Sekian untuk hr nie...
waktu lunch, nak sambung jahit manik kat baju anak daraku...hihi

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

7 comments:

  1. cumel sangat warna warni lah kepala besar dari badan hihi...

    ReplyDelete
  2. memang dah tau ekin orang nyer kretip...sampaikan kat opis semua pon soh ekin buat heh.. :)

    ReplyDelete
  3. sori ,comment kat atas yg "cute sgt" tu bukan dari wahida.saya terguna id dia kat pc ni.lupa nak log out.sori wahida..

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaaa comel yer ikon u olls hehehhe lucu plak tgk lama hahahhaha

    ReplyDelete
  5. lawa lahhhh.mcm upin ipin je ni.hehehe

    ReplyDelete