3.7.13

9

Surprise Besday Party adik aku KONONnye...

malam td.......
gf adik lelaki aku ajak wat surprise besday party utk adik aku....
kat Pizza Hut....die belanje...
aku on jelah....dah kate pon nak 'belanje'....hehehe
(husband aku x penah pon wat surprise utk aku...ngeee~ tetibe...)

lepas balik keje, singgah umah jap....
mandi2, smayang jap...terus ke Pizza Hut maluri...

konon2 nak wat surprise....
rupe2nye dah kantoi....hahahhaa
adik aku dah tau dah...xtaulah die tau dr mane...
pastu die saje dtg lambat....hampeh!



tgk anak dara aku nie....
sebenarnye die lebih excited....
adik aku sblah tue dah malu2 dah....
sbb kawan2 die ramai....
dah tua kate, malulah nak tiup2 lilin...
eleh....hilanglah macho cmtue...huhuhu



nielah adik bujang aku tue...21 tahun...
potong kek x malu....
kene tiup lilin, siap nyanyi2, die malu....hahahaha...

dulu kecik2, mama kami suke wat besday party....
hehehehehe....tetibe teringat plak....


si kecik yg suke makan roti pizza cecah mushroom sup....
banyak die makan......


lepas dah kenyang....
ajak papa jalan2 round dalam pizza hut tue....


besday acik zara....
tp zara yg dapat hadiah dr acik....
cmne tue? hehehe
TERIMA KASIH acik!
TERIMA KASIH Aunty Dayah sbb belanje!

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

9 comments:

  1. zara jgak untung.. huhu.

    ReplyDelete
  2. heheh rezeki zara besday orang lain dia dapat...

    ReplyDelete
  3. ZAraaaaaaaa napa kamu tomei sgttt :)

    ReplyDelete
  4. zara la yg smbut birthday cenggitu.hihi..untung zara ye.

    ReplyDelete
  5. untungla sikecik..hihihi

    ReplyDelete
  6. zara jom datang melaka jumpa umar. umar ada kasut ulat tu warna merah..boleh kita dating dating.

    ReplyDelete
  7. omei sangat baju elmo tu..zara pakai bertambah comel nanti..

    ReplyDelete
  8. hehehe omei nya baju tu.ooo adik pompuan rara pon bufdday semalam.19tahun.

    ReplyDelete
  9. hai zara comel. boleh geng, faiq pun ada baju elmo tu..hihi

    ReplyDelete